Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Redenen om te kiezen voor een Balterio laminaatvloer

Je denkt aan een laminaatvloer en vraagt je af welk merk je moet kiezen? We geven je 5 redenen waarom het kiezen van Balterio Laminaat houten vloeren een goede beslissing is.

Balterio is als Dolce & Gabanna onder de vloeren. Het is een marktleider die uiterlijk en kwaliteit als kernwaarden heeft. Het merk heeft een breed scala aan ontwerpen en stijlen die toegankelijk zijn voor elk budget. Het is een zeer slijtvaste vloer en de meeste reeksen hebben een AC4 classificatie, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik en medium commercieel gebruik.

Balterio vloeren zijn eenvoudig te installeren met het kliksysteem en elke installateur droomt ervan, of hij nu een expert is of een doe-het-zelver is. Als je eenmaal Balterio hebt gebruikt, wil je gewoon niets anders meer gebruiken! Het ziet eruit als een echte massieve houten vloer, en het is super eenvoudig te onderhouden, met slechts een stofzuiger en het afvegen van een vochtige doek. En je vloer ziet er weer als nieuw uit.

Uitkiezen dikte Baltero vloer

Houd bij het vergelijken van de verschillende diktes rekening met de toepassing van de Baltero vloer. Een van de belangrijkste klachten van laminaatvloeren is over het algemeen lawaai. Door het gebrek aan isolatiemateriaal om geluiden te absorberen, kunnen voetstappen worden versterkt en kan het zijn dat je echo’s hoort.

Een 12mm dikke vloer (dat is ongeveer de dikte van 8 gestapelde centen) met een kwalitatief hoogwaardige laminaat onderlaag zal zorgen voor een heel wat meer geluidsisolatie dan een 8mm dikke Baltero vloer met minimale onderlaag. Voor toepassingen op de hoofdvloer of de bovenverdieping kan het de moeite waard zijn om 12 mm te kiezen.

In een kelder, waar het geluid zich niet naar een woonruimte onder de vloer zal verplaatsen, is de 8 mm Baltero laminaat vloer voldoende.

https://www.parket-winkel.be