Bonefast
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar horecameubilair voor uw nieuwe bedrijf?

Een nieuw horecabedrijf opstarten is een drukke periode en het uitzoeken van horecameubilair is dan niet het eerste waar u aan denkt. Er moet veel geregeld worden en rustig de tijd nemen om te bedenken welk horecameubilair u het beste kunt aanschaffen, past niet altijd in de planning. Maar het kiezen van het juiste meubilair is wel van groot belang voor de uitstraling van uw bedrijf. Daarom neemt Lavigne u graag al het denkwerk uit handen. Zij helpen met het interieur van uw bedrijf, zodat u zich kunt richten op alle andere zaken die geregeld moeten worden, zoals het aanvragen van de benodigde vergunningen.

 

Ook voor nieuw meubilair voor uw bestaande bedrijf

Natuurlijk is Lavigne er niet alleen voor het horecameubilair van nieuwe ondernemingen. Bent u voor uw bestaande bedrijf op zoek naar nieuwe stoelen, een fijne bank of wilt u een geheel nieuw interieur? In het ruime assortiment van Lavigne vindt u zeker het horecameubilair van uw keuze. Het behoort ook tot de mogelijkheden om bij stoelen en tafels te kiezen voor andere poten dan de standaard optie. Op deze manier kunt u het unieke meubilair van uw wensen samenstellen en het deskundige team van Lavigne denkt graag met u mee.

 

Meer dan 17 jaar ervaring

Want dat het team van Lavigne ruime ervaring heeft, kan met ruim 17 jaar ervaring en tientallen zeer tevreden klanten wel gezegd worden. Benieuwd naar eerdere projectinrichtingen die Lavigne heeft verzorgd? Dan kunt u een kijkje nemen op de website. Ook de uitgebreide collectie aan horecameubilair vindt u op de website. Wilt u de stoelen en de andere meubels even uitproberen en niet alleen van een foto bekijken? In de showroom hebben ze de koffie voor u klaarstaan en kunt u in een gastvrije omgeving een indruk krijgen van alle kwaliteitsmeubels die Lavigne in het aanbod heeft.

https://www.lavigne.be