Bonefast
Image default
Dienstverlening

Kwalitatieve grond- en betonwerken in Oudenaarde

Wilt u betonwerken laten uitvoeren voor uw woning- of appartementsbouw? Reken dan op de bouwwerkenspecialisten van Van Hauteghem Bouwwerken om uw project tot een goed einde te brengen. Bij dit familiebedrijf zit u goed voor alle professionele betonwerken in Oudenaarde en omstreken. De ervaren werknemers hebben al jaren ervaring met het storten van beton en vatten elk project aan met de grootste deskundigheid. Een betonkelder plaatsen, laat u beter doen door een professional om zeker te zijn van een snelle en foutloze service. Het team van gemotiveerde vaklui beschikt over de juiste materialen en technologieën om uw betonkelder op korte tijd te storten.

Laat uw betonwerken door een ervaren team uitvoeren

Als betonbedrijf is Van Hauteghem in Oudenaarde gespecialiseerd in de aanleg van betonkelders voor landbouwbedrijven appartementsbouw en woningbouw. Dat in combinatie met een jarenlange ervaring maakt van dit bedrijf de ideale partner voor uw grond- en betonwerken. Een betonkelder kan dienst doen als een stevige opslagplaats voor mest en andere zaken. Bij particulieren gieten de vaklui huiskelders in eender welke vorm of grootte. Een kelder in gewapend beton creëert een makkelijke en stevige ruimte voor een berging, wijnkelder of garage. Als u uw betonwerken professioneel laat uitvoeren, mag u er zeker van zijn dat die vlot en vakkundig geplaatst wordt. Bovendien is elke kelder steeds erg stevig, duurzaam en volledig waterdicht.

Een betonkelder op maat voor uw woning

Wilt u een specifieke constructie laten uitwerken in gewapend beton? Dan zit u goed bij dit familiebedrijf in Oudenaarde. Aan alle betonwerken begint het team zonder problemen en werkt elke kelder tot in de puntjes af. Zo’n kelder in gewapend beton is veel sterker dan andere kelders en is tevens veel sneller klaar dan een traditionele betonkelder. Bovendien is ook de afwerking steeds egaal en heeft u een garantie op mooie, gladde wanden waar u weinig tot geen werk meer aan heeft.

https://www.vanhauteghem.be/bouwwerkenspecialist-oost-vlaanderen/