Bonefast
Image default
Bedrijven

Krijg een vernieuwende blik

Een ooglidcorrectie kan voor velen een goede oplossing zijn, zij hebben bijvoorbeeld last van vermoeide ogen of hoofdpijn. Dit komt omdat de huid rond de ogen slap is geworden en is gaan hangen. De hangende huis veroorzaakt daardoor een druk, deze druk is voor he gebied van het gezicht erg zwaar en veroorzaakt dus zo hoofdpijn. Veel mensen lopen rond met dit probleem, zij ervaren dat het leven lastiger gaat, dit komt doordat zij het gevoel hebben dat zij dus vermoeid zijn en dit gaat dan ook tussen de oren zitten, omdat men er zo vermoeid uitziet gaan zij zich ook zo voelen.

Het is daarom voor velen vaak lastig om de knoop door te hakken en zich laten behandelen. Maar als men eenmaal heeft gekozen om het ooglid te laten corrigeren dan gaan zij er ook vol voor. Dan maakt de prijs niet uit en gaan zij er vol voor. Toch kan de prijs u enigszins doen twijfelen, het is daarom handig om te weten of uw verzekering deze ingreep misschien wel vergoedt, dit scheelt een hoop geld. Want de ooglidcorrectie prijs ligt ongeveer rond de 400 euro, dit is een bedrag dat niet iedereen zomaar over heeft. 

Maar er zijn ook klinieken die deze operatie voor goedkoper aanbieden. De kliniek van Faceland bijvoorbeeld, zij bieden de operatie voor beide ogen aan voor 365 euro. Hierdoor zijn zij wat goedkoper en is dit zeer aantrekkelijk voor de patiënt. Faceland is een organisatie met meerder klinieken verspreid door Nederland, zij staan bekend om hun scherpe prijzen en goede kwaliteit. Ook heeft Faceland veel kennis en specialisatie in huis om de operatie tot een zeer goed einde te brengen. Het resultaat van een ooglidcorrectie is vaak verbluffend, men krijgt weer een frisse uitstraling en voelt zich goed. Dus kampt u met dergelijke klachten dan is het zeker de moeite waard om deze operatie te overwegen.

http://faceland.nl/