Bonefast
Image default
Woningen

Keramisch parket is dé trend in West-Vlaanderen

Wanneer u op zoek bent naar keramisch parket of een andere vorm van tegels, dan moet u bij deze specialist in West-Vlaanderen zijn. Bij Van Glabeke in Kooigem – Kortrijk, vindt u alles dat u nodig heeft om uw interieur om te vormen naar een waar interieurstatement. Met tegels voor zowel binnen als buiten maakt u van uw huis een thuis. Een mooie uitstraling, de juiste vorm en afmetingen, de perfecte kleur en een groot gemak aan onderhoud is alles dat u nodig heeft om dit voor elkaar te krijgen. Het team experten van dit tegelbedrijf staan met plezier voor u klaar in hun showroom om u te woord te staan en een antwoord te geven op al uw vragen.

Alle benodigdheden voor de perfecte afwerking

Keramisch parket en keramische tegels zijn dé trend van het moment. Deze parkettegels zijn absoluut onderhoudsvriendelijk, kras- en slijtvast, te gebruiken in combinatie met vloerverwarming en bovendien geeft dit het uitzicht van echte parket. Waarom zou u nog twijfelen uw keramisch parket te gaan halen bij deze verdeler in West-Vlaanderen? Bovendien hebben ze alles dat u nodig heeft voor de plaatsing, gaande van stabilisé, zand, cement en flexcement tot tegellijm, bijhorend voegsel en siliconen. Wilt u die perfecte afwerking bereiken? Dan krijgt u een goed resultaat dankzij de bevloerings- en klinkerdeksels die ze verkopen. Maar de ultieme troef van Van Glabeke in Kooigem – Kortrijk is de stockageruimte die ze u aanbieden bij uw bestelling. U kan eenvoudigweg uw vloer- en wandtegels al op voorhand reserveren. Zij stockeren hem dan tot het moment waarop u in uw project de tegels gaat plaatsen. Dan kan u ze zelf afhalen of worden ze bij u aan huis geleverd.

Ga mee met de trend

Voor al uw tegels, groot of klein, modern of landelijk, binnen of buiten, moet u naar deze specialist gaan. Ontdek hun assortiment in de showroom en ontdek de vele merken die ze aanbieden vanuit verschillende plaatsen op de wereld. Ga voor dé trend in West-Vlaanderen van keramisch parket of vind een andere tegel die perfect in jouw project past.

http://www.vanglabeke.com