Bonefast
Image default
Eten en drinken

Heerlijk lunchen in het centrum van Breda!

Heeft u met vriendinnen afgesproken om eens lekker bij te kletsen tijdens een uitgebreide lunch en bent u op zoek naar een leuk adres? Kom dan lunchen bij Parc Breda in het centrum. Dit is een bar, restaurant en lunchroom in één en is te vinden op de Grote Markt, midden in het historisch centrum van Breda. Buiten een lunch of een diner kunt u bij hen ook terecht voor een High Wine of een Cocktailworkshop. Dat lijkt me zeker een bezoekje waard!

Een uitgebreide lunch midden op de Grote Markt

Parc Breda beschikt over een sfeervolle binnenplaats waar ook geluncht kan worden. Vanaf 11:00u bent u van harte welkom om op deze binnenplaats, op het terras of in het restaurant te komen lunchen. Ze bieden gerechten van uitstekende kwaliteit, die in onze open keuken vers bereid worden. De lunchkaart is erg uitgebreid, waardoor er altijd iets op zal staan wat bij u in de smaak valt. Zo zijn een broodje carpaccio, een goed gevulde currysoep met vis en een salade met citroenkip en chorizo een van de gerechten die u op de kaart kunt vinden.  

High Wine of een cocktailworkshop is ook mogelijk!

Mocht u liever iets anders willen doen dan in Breda lunchen in het centrum met vriendinnen? Dan is een High Wine ook een mogelijkheid. Dit kan elke donderdag tot zondag tot 17:00u en u kunt hiervoor vooraf reserveren. U wordt dan voorzien van drie gangen met zes proefglaasjes. Wanneer u liever iets actievers gaat doen, kunt u ook terecht voor een 1,5 uur durende cocktailworkshop. Hierbij leert u zelf lekkere cocktails maken en mag u er zelf twee nuttigen. Deze workshop is mogelijk vanaf acht personen en de laatste workshop wordt gegeven om 19:30u. Wat het dus ook mag zijn, bij Parc in Breda zorgen ze voor de perfecte invulling van uw dag!