Bonefast
Image default
Eten en drinken

Goed vlees kopen in België

Om goed vlees te kunnen kopen in België moet u bij een gepassioneerde beenhouwer terechtkunnen. Deze passie zorgt er namelijk voor dat de beenhouwer zijn ambacht met de grootst mogelijke zorg zal blijven uitvoeren, ook al kost het hem misschien wat meer tijd en moeite. Niet iedere vleesgroothandel in België werkt nog met dezelfde passie aan hun producten, maar wees er maar zeker van dat er nog enkele pareltjes te vinden zijn.

Beenhouwers en hun specialiteiten

Heeft u zin in een specifiek stukje vlees? Dan kan u het beste terecht bij een beenhouwer of vleesgroothandel die zich specialiseert in die vleessoort. Neem nu Manu Polis, een beenhouwerij en vleesgroothandel met een eigen slachthuis in Anderlecht. Hier kan u terecht om kwalitatief lamsvlees te kopen. Dit is namelijk al jarenlang de specialiteit van de slager. Kies in ieder geval zeker voor een beenhouwer met verstand van zijn vak. Maak zeker eens een praatje met uw slager en vraag hem naar zijn tips voor het behandelen en bereiden van het vlees dat u wenst te kopen.

Tussen welke vleessoorten kan u kiezen?

De vleessoorten die u worden aangeboden verschillen per beenhouwer. Let hierbij goed op, ook de kwaliteit van het vlees verschilt namelijk per aanbieder. Wilt u bijvoorbeeld een ossenstaart kopen, dan zal u moeten letten op de versheid en kwaliteit die u wordt aangeboden. Een goed stuk vlees is vaak de basis van een gerecht. Hierdoor zal het slagen van de maaltijd vaak afhangen van de kwaliteit van het aangekochte stuk vlees.

http://manupolis.be/