Bonefast
Image default
Aanbiedingen

ELEGANTIE IN HUIS MET FLUWELEN GORDIJNEN

Ontdek de schoonheid van fluwelen gordijnen en je wilt nooit meer anders. De trend van fluweel wordt toegepast in alle kamers van het huis: de woonkamer, slaapkamer en zelfs de kinder- en babykamers. Met fluwelen gordijnen geef je de kamer in één keer een vleugje luxe. Het is een echte upgrade. Wil je alles weten over dit type gordijnstof of zoek je inspiratie? Bekijk dan onze collectie velours gordijnen.

FLUWEEL, VELVET OF VELOURS

Fluweel, velvet en velours zijn verschillende namen, maar verwijzen in wezen naar dezelfde stof. Fluweel is een weelderige en zachte stof, dat is waar je het aan herkent. Het heeft ook een subtiele glans. Als je met je handen over de stof strijkt, ontstaan er donkere of lichte strepen. De vezels van fluweel liggen in één richting, wat zorgt voor die kenmerkende uitstraling en eigen karakter. De stof komt tot leven door het spel van licht en donker.

FLUWELEN GORDIJNEN

Mis deze trend niet. Fluweel is niet meer weg te denken uit het interieur. Vroeger werd het misschien vooral geassocieerd met theaters, maar tegenwoordig zie je fluweel terug in banken, kussens, behang en zelfs op de wanden. Maak je interieur compleet met fluwelen gordijnen. Fluweel creëert een warme en huiselijke sfeer. Het sluit het binnen- en buitenleven op een mooie manier van elkaar af. Nieuwsgierige buren en voorbijgangers behoren tot het verleden. Met fluwelen gordijnen voel je je omringd door luxe en prachtige stoffen.

KLEUREN VAN FLUWEEL

Fluwelen gordijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Van warme bruintinten tot groen fluweel, roze en oudroze fluweel, en nog veel meer. Krijg je al zin om je interieur eens goed te bekijken? Heb je zin in groen, beige, goud of welke kleur gordijnen dan ook? Wil je meer weten over kleuren en hoe je de beste kleur kunt kiezen voor jouw interieur? Bezoek dan onze webshop op 123gordijn.nl.

 

https://www.123gordijn.nl/