Een vastgoedstylist geeft meer waarde aan uw woning

Is het moeilijk om uw woning te verkopen? Dan is het een goed idee om een vastgoedstylist te raadplegen. 75% van potentiële kopers kijken namelijk naar de bestaande inrichting en sfeer van het huis wanneer ze een aankoop doen. Omdat u een goede indruk wilt maken bij geïnteresseerden, is het van belang om het interieur van uw woning mooi aan te kleden. InstraStijl is het adres waar u moet zijn voor advies en ondersteuning bij het verzorgen van uw interieur. Zij bieden hiervoor verschillende pakketten en diensten aan om u te helpen.

Het advies van een specialist

Met een vastgoedstylist aan uw zijde zult u ongetwijfeld de juiste beslissing maken. Zo kunt u ervoor kiezen om deze specialist van IntraStijl te laten langskomen en de situatie te bekijken. Samen overlopen jullie alle ruimtes van de woning en na afloop ontvangt u een verslag met tips. Op basis van die tips kunt u zelf aan de slag gaan. Laat u liever het gehele proces over aan de vastgoedstylist? Dan zorgt deze persoon ervoor dat door middel van echt of kartonnen meubilair uw woning een levendige en aangename indruk maakt. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen. De medewerkers van IntraStijl zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats staat en dat uw woning meer waarde krijgt op de vastgoedmarkt. De eerstvolgende bezoekers zullen meteen versteld staan van hoe mooi uw woonst is.

Vertrouw op een uitstekende service

Bij IntraStijl staat u als klant centraal. Daarom dat de vastgoedstylist ervoor zorgt dat uw woning een nieuw leven krijgt en zeer aantrekkelijk wordt voor potentiële kopers. Met advies op maat en prachtige tijdelijke meubels zult u merken dat uw huis beter voor de dag komt. Neem daarom contact op met de specialisten van dit bedrijf en profiteer van een deskundige dienstverlening. Bel hen vandaag nog!

https://www.intrastijl.be