Bonefast
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist geeft meer waarde aan je woning

Is het moeilijk om je woning te verkopen? Dan is het een goed idee om een vastgoedstylist te raadplegen. 75% van potentiële kopers kijken namelijk naar de bestaande inrichting en sfeer van het huis wanneer ze een aankoop doen. Omdat je een goede indruk wilt maken bij geïnteresseerden, is het van belang om het interieur van je woning mooi aan te kleden. InstraStijl is het adres waar je moet zijn voor advies en ondersteuning bij het verzorgen van je interieur. Zij bieden hiervoor verschillende pakketten en diensten aan om je te helpen.

Het advies van een specialist

Met een vastgoedstylist aan je zijde zul je ongetwijfeld de juiste beslissing maken. Zo kun je ervoor kiezen om deze specialist van IntraStijl te laten langskomen en de situatie te bekijken. Samen overlopen jullie alle ruimtes van de woning en na afloop ontvang je een verslag met tips. Op basis van die tips kun je zelf aan de slag gaan. Laat je liever het gehele proces over aan de vastgoedstyl? Dan zorgt deze persoon ervoor dat door middel van echt of kartonnen meubilair jouw woning een levendige en aangename indruk maakt. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. De medewerkers van IntraStijl zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats staat en dat jouw woning meer waarde krijgt op de vastgoedmarkt. De eerstvolgende bezoekers zullen meteen versteld staan van hoe mooi jouw woning is.

Vertrouw op een uitstekende service

Bij IntraStijl sta je als klant centraal. Daarom dat de vastgoedstylist ervoor zorgt dat jouw woning een nieuw leven krijgt en zeer aantrekkelijk wordt voor potentiële kopers. Met advies op maat en prachtige tijdelijke meubels zul je merken dat je huis beter voor de dag komt. Neem daarom contact op met de specialisten van dit bedrijf en profiteer van een deskundige dienstverlening. Bel hen vandaag nog!

https://www.intrastijl.be/