Bonefast
Image default
Dienstverlening

Een slimme manier van dozen sluiten met een omsnoeringsmachine

Bent u op zoek naar een slimme manier om dozen goed te sluiten voor verzending, overweeg dan de aanschaf van een omsnoeringsmachine. Met zo’n machine kunt u eenvoudig dozen voorzien van een stevige band. Deze band voorkomt dat de doos tijdens het transport beschadigd raakt. Ook als u stevige dozen gebruikt, kan het gebeuren dat het plakband waarmee u een doos dichtplakt scheurt. De inhoud kan op die manier uit de doos vallen en komt dan uiteraard niet bij de geadresseerde aan. Als u een omsnoeringsmachine gebruikt, voorkomt u dit soort problemen. Indirect voorkomt u daarmee ook klachten van klanten en omzetverlies omdat u de zoekgeraakte of beschadigde spullen uiteraard opnieuw moet versturen.

Zo eenvoudig is de bediening van een omsnoeringsmachine

Een omsnoeringsmachine is zeer eenvoudig in gebruik omdat alles automatisch gaat. U kunt de verrijdbare machine plaatsen waar u wilt, zolang er maar een stroomvoorziening beschikbaar is. U plaatst eenvoudig de doos die u wilt sluiten en voert de band door de geleider. Vervolgens zal de machine band om de doos snoeren en dit direct vast lassen. De doos is hiermee klaar voor verzending. U kunt direct achter elkaar meerdere dozen van een band voorzien, zodat het verzendklaar maken van pakketten vlot verloopt. Ideaal als u dagelijks veel pakketten moet versturen naar uw klanten.

Een proefplaatsing aanvragen is mogelijk

Wilt u eerst uitproberen of een omsnoeringsmachine iets voor u is? Vraag dan een proefplaatsing aan bij Fixpack Verpakkingstechniek. Zij kunnen verschillende modellen omsnoeringsmachines leveren die stuk voor stuk hun werk prima doen. Wilt u vooraf advies over het merk en type dat in uw situatie het beste past, neemt u dan contact op met de klantenservice. Als u na de week proefdraaien besluit de machine te behouden dan kunt u bovendien rekenen op de eigen technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek als er een probleem of een storing aan de orde is.