Bonefast
Image default
Dienstverlening

Een slimme manier van dozen sluiten met een omsnoeringsmachine

Bent u op zoek naar een slimme manier om dozen goed te sluiten voor verzending, overweeg dan de aanschaf van een omsnoeringsmachine. Met zo’n machine kunt u eenvoudig dozen voorzien van een stevige band. Deze band voorkomt dat de doos tijdens het transport beschadigd raakt. Ook als u stevige dozen gebruikt, kan het gebeuren dat het plakband waarmee u een doos dichtplakt scheurt. De inhoud kan op die manier uit de doos vallen en komt dan uiteraard niet bij de geadresseerde aan. Als u een omsnoeringsmachine gebruikt, voorkomt u dit soort problemen. Indirect voorkomt u daarmee ook klachten van klanten en omzetverlies omdat u de zoekgeraakte of beschadigde spullen uiteraard opnieuw moet versturen.

Zo eenvoudig is de bediening van een omsnoeringsmachine

Een omsnoeringsmachine is zeer eenvoudig in gebruik omdat alles automatisch gaat. U kunt de verrijdbare machine plaatsen waar u wilt, zolang er maar een stroomvoorziening beschikbaar is. U plaatst eenvoudig de doos die u wilt sluiten en voert de band door de geleider. Vervolgens zal de machine band om de doos snoeren en dit direct vast lassen. De doos is hiermee klaar voor verzending. U kunt direct achter elkaar meerdere dozen van een band voorzien, zodat het verzendklaar maken van pakketten vlot verloopt. Ideaal als u dagelijks veel pakketten moet versturen naar uw klanten.

Een proefplaatsing aanvragen is mogelijk

Wilt u eerst uitproberen of een omsnoeringsmachine iets voor u is? Vraag dan een proefplaatsing aan bij Fixpack Verpakkingstechniek. Zij kunnen verschillende modellen omsnoeringsmachines leveren die stuk voor stuk hun werk prima doen. Wilt u vooraf advies over het merk en type dat in uw situatie het beste past, neemt u dan contact op met de klantenservice. Als u na de week proefdraaien besluit de machine te behouden dan kunt u bovendien rekenen op de eigen technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek als er een probleem of een storing aan de orde is.

Gerelateerde artikelen

Krijg inzicht in je innerlijke kracht en realiseer jouw persoonlijke doelen

Telfort klantenservice

Enkele van de bekendste psychologen ter wereld