Bonefast
Image default
Dienstverlening

Een op maat gemaakte machinebreukverzekering

Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar die een machinebreukverzekering op maat kan maken? Winsurances uit Waregem heeft jarenlange ervaring in diverse soorten verzekeringen voor kmo’s en zelfstandige. U bent in iedere situatie in goede handen bij hen. Zij realiseren een optimaal vangnet in alle omstandigheden voor uw onderneming. Ga met hen in gesprek om de diverse mogelijkheden te bespreken, zoals een brandverzekering voor bedrijven.

Een uitgebreide brandverzekering voor uw onderneming

Voor de beste en uitgebreidste verzekeringen voor kmo’s kunt u terecht bij Winsurances in Waregem. Zij bieden formules aan waarmee u uw standaard verzekering kunt uitbreiden. Denk hierbij aan een brandverzekering voor bedrijven die dekking biedt op het moment dat de brand is ontstaan door elektronica of lichtreclames. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met een machinebreukverzekering die de kosten vergoed als uw machines gerepareerd moeten worden. Zeker op het moment dat u afhankelijk bent van de apparatuur en de werkzaamheden van uw bedrijf stilliggen begrijpen de specialisten van deze verzekeringsmakelaar als geen anders dat u de kosten vergoed wilt krijgen. Laat u daarom uitgebreid informeren over de verschillende opties en bekijk welke uitbreidingen van toepassing zijn voor uw onderneming. U bent van harte welkom op hun kantoor in Waregem voor een vrijblijvend adviesgesprek voor uw kmo. Tijdens zo’n gesprek kunnen de specialisten van de verzekeringsmakelaar meteen toelichten wat zij voor u kunnen betekenen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Wilt u meer informatie over een brandverzekering voor bedrijven of wilt u uw verzekeringsportefeuille uitbreiden met een machinebreukverzekering? Dan kunt u terecht bij de specialisten van Winsurances in Waregem. Deze verzekeringsmakelaar heeft een speciaal aanbod aan verzekeringen voor kmo’s en zelfstandige. Kom erachter wat zij voor u kunnen betekenen door een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Zij kijken graag met u mee hoe zij u het beste van dienst kunnen zijn.