Bonefast
Image default
Bedrijven

Boekhouden zonder dat het veel tijd kost

Boekhouden is niet voor iedere ondernemer de meest geliefde kant van het vak. Het kost vaak veel tijd en niet iedereen is even goed op de hoogte van wat er allemaal dient te gebeuren om een goede boekhouding te voeren.

Probeer het systeem eerst uit

Om de boekhouding makkelijker en sneller te maken is het daarom zeker zinvol deze te automatiseren. Dit doe je bijvoorbeeld met een systeem zoals Yoursminc. Met dit systeem kun je alle mogelijke boekhoudkundige handelingen uitvoeren als ondernemer. Wil je het liever door iemand anders laten doen dan is dat ook mogelijk. Wat er allemaal kan met het systeem kun je lezen op de website maar het systeem mag ook gratis uitgeprobeerd worden. Op die manier weet je ook meteen of het iets voor jouw onderneming is en kun je alsnog overgaan tot de aanschaf ervan.

Voor wie is het en hoe wordt het gebruikt?

Het systeem is speciaal bedoeld voor zelfstandige ondernemers of voor kleine tot middelgrote bedrijven. Je kunt er digitaal de boekhouding mee voeren op diverse apparaten zoals een smartphone of tablet maar ook op een computer of laptop. Op die manier kun je altijd en overal de beschikking hebben over het systeem en erin werken als dit jou uitkomt. De gegevens die erin staan kunnen door meer personen ingezien worden zodat er ook andere mensen mee kunnen werken.