Bonefast
Image default
Bedrijven

Beste diensten van VPD

Met een vloot van eigen vrachtwagens en een efficiënte 24-uurservice verzorgt VPD meer dan 600 zendingen en afhalingen per dag. Jarenlange expertise, ervaren medewerkers en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom is VPD uw beste keuze als het gaat over transport en logistiek.

Onze binnenlandse distributie in België en Luxemburg hebben een dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. Onze sortering in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten wordt op de volgende werkdag plaats gevonden. Wij maken gebruik van tijdsleveringen, en houden we on ook graag aan! U kunt uw pakketten volgen via Tracking & Tracing, of op POD via internet. We hebben distributiewagens van diverse types. Daarbij zijn de ladingcapaciteiten van 1 tot 30 ton, steeds uitgerust met laadklep. We bieden optimale bereikbaarheid van de wagens, gsm en online boordcomputers. U kunt garanderen op efficiënte dienstverlening door ervaren en getrainde chauffeurs. Als toppunt verzekeren we een sterk beperkt schaderisico.

Naast distributiediensten hebben we ook onder andere magazijnen te huur. Wij hebben nog enkele ruimtes ter beschikking te Lembeek en Tubize. Een ruime magazijnruimte. En ook een bureel. Bent u geïnteresseerd om een gedeelte te huren? Laat ons dan gerust iets weten op het nummer: 02/391.41.90.

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie vinden plaats in België en Luxemburg met dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering gebeuren in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten op de volgende werkdag. Van Tracking & Tracing kunt u gebruik maken. Net als van POD via internet.

Werken voor en met VPD kan enkel onder strikte voorwaarden, met respect voor bepaalde normen en waarden. Kinderarbeid, illegale tewerkstelling en werken in slechte omstandigheden wordt intern systematisch geweerd. Ook corruptie en alle andere vormen van misbruik zijn voor VPD totaal onaanvaardbaar.

https://www.vpd.eu/