Bonefast
Image default
Aanbiedingen

7 klein keukeblok decor ideeën

7 klein keukeblok decor ideeën

Maak een klein keukeblok efficiënter met een keukeneiland dat bij je ruimte past. Of het nu gaat om een mobiel wagentje of een hergebruikte tafel, een eiland voor kleine ruimten kan de oppervlakte vergroten, zitplaatsen creëren en de stijl van uw keuken een boost geven. Gebruik deze ideeën voor kleine keukeblok om uw ruimte beter voor u te laten werken.

  • Meubelachtig keukeneiland

Gedraaide poten en een laagje donkerblauwe verf maken van dit kleine keukeneiland een stijlvol meubelstuk. Door het eiland van de vloer te tillen, wordt de illusie van meer ruimte gewekt. Voor een eenvoudige maaltijd kunt u gemakkelijk een of twee krukjes bij het eiland zetten. Zo zie je mini keukenblok er ruimer uit, doordat er nu veel meer spatie is.

  • Rustiek klein keukeneiland

In een pas vernieuwde kleine keukeblok geven rustieke elementen zoals dit eiland met houten blad een boerderijgevoel. De teruggewonnen planken, die werden gebeitst en in het blad van het kleine eiland geschroefd, geven het eiland meer karakter en oppervlakte. Een ingebouwd bordenrek, een plank en een set haken zorgen voor handige opbergruimte eronder.

  • Klein ingebouwd eiland

Het is niet omdat een eiland slank is, dat het geen handige zitplaatsen kan hebben. Twee barkrukken in bistrostijl passen perfect naast dit kleine keukeneiland. Een grote hanglamp die er direct boven hangt maakt van het eiland een blikvanger.

  • Kleine keuken eiland tafel

Wanneer de ruimte beperkt is, is een vrijstaande tafel een slim alternatief voor een vast eiland. Met zijn donkere afwerking past deze smalle tafel naadloos in het zwart-witte kleurenschema van de mini keukenblok. Langs de zijkanten staan twee witte krukjes, waardoor de kleine ruimte verandert in een eetkeuken.

  • Klein keukenontwerp met eiland

Met een ruim aanrecht en laden eronder combineert dit keukeneiland zit-, opslag- en voorbereidingsruimte op een klein oppervlak. De vorm past bij de L-vormige indeling van de mini keukenblok voor een soepele verkeersstroom. Een rustige blauwe afwerking geeft kleur aan de verder geheel witte keuken.

  • Vintage keukentafel

Een vintage tafel doet dienst als charmant eiland in deze cottage klein keukeblok. De verweerde afwerking en het houten blad voegen een uniek karakter toe. Een plafondarmatuur boven het eiland definieert de ruimte in stijl.

  • Eiland met open opslagruimte

Vergroot de uitstraling van uw mini keukenblok met een eiland met open kastruimte. Dit eiland in industriële stijl biedt drie opslagniveaus met een werkblad erop. Een massief eiland zou deze kleine keuken overweldigd hebben, maar door de open schappen oogt de ruimte licht en luchtig.

klein keukeblok