Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Zaklampen bij batterijlicht.nl

De zaklamp of zaklantaarn is wel de bekendste vorm van verlichting op batterijen die wij kennen. Er is bijna geen Nederlands huishouden dat niet een zaklamp heeft. Al is het maar om onder de vloer te kijken of in noodgevallen, bij stroomuitval, te beschikken over licht. Zaklampen zijn natuurlijk ook handig voor gebruik bij buitenverlichting. Bij batterijlicht hebben ze een ruim assortiment zaklampen, allemaal met hun eigen unieke eigenschappen. En allemaal erg betaalbaar. Het zijn stuk voor stuk lampen van goede kwaliteit. Wist u dat er ook bouwlampen en werklampen te koop zijn op batterijen? Dat is bijzonder handig bij het werken in of aan een pand dat nog niet over elektriciteit beschikt.

 

Ledverlichting

Ledverlichting heeft een belangrijke plaats ingenomen bij de lampen. Bij de website batterijlicht.nl vindt u ledverlichting voor zowel buiten als binnen, bij bouwlampen, zaklampen, spots, wandlampen etc. De voordelen van ledverlichting zijn zo groot, dat deze de traditionele verlichting bijna in zijn geheel heeft overgenomen. Zo verbruikt een ledlamp 7x minder stroom dan een gloeilamp of een halogeenlamp. Dat maakt de investering direct rendabel. Ook worden ledlampen niet warm. Dus geen verbrande vingers en zeker geen brand. Bovendien heeft een ledlamp een extreem lange levensduur. Stel dat je je lamp zes uur per dag laat branden, dan kan de ledverlichting maar liefst 10 jaar mee!

 

Nog meer voordelen

In eerste instantie gaven de eerste generatie ledlampen blauwig licht af. Dat is allang niet meer zo. Ledverlichting is er in alle kleurtonen te koop. Daarnaast zijn ze extreem milieuvriendelijk. Het reduceert de CO2-uitstoot met maar liefst 85%. Het geeft ook geen giftige dampen (kwik) af. Door de lange levensduur slinkt de afvalberg ten opzichte van de traditionele lampen. Ledlampen kunnen uitermate goed tegen trillingen en kan bovendien worden gedimd. Eigenlijk heeft de ledlamp nauwelijks nadelen. Het is dan ook geen verrassing dat deze vorm van verlichting zo populair is.

http://www.batterijlicht.nl