Wordt rijinstructeur of transportondernemer via OnlineStuderen.com

  1. Ons opleidingspakket is helemaal compleet en omvat onder andere:
  • veel oefenvragen
  • memotrainer (dagelijks oefenvragen via je smartphone)
  • veel oefentoetsen
  • praktische clips
  • examentrainingen
  • alle praktijklessen
  • alle examens
  • persoonlijke begeleiding door je eigen mentor

Je studeert waar en wanneer je maar wilt en kiest momenten die voor jou het beste uitkomen. Hierdoor ben je toch flexibel, terwijl je toch alle begeleiding krijgt die je wilt. Dankzij jouw eigen mentor sta je er tijdens de opleiding niet alleen voor. Wij beiden alle denkbare verkeersopleidingen. Zo kan je bijvoorbeeld rij instructeur worden of je Niwo aanvragen middels het volgen van de cursus via ons.

Start met de een verkeersopleiding wanneer het jou uitkomt

Bij OnlineStuderen.com kan je op ieder gewenst moment starten aan een opleiding en studeren op zelfgekozen tijdstippen. Omdat je niet naar een opleidingslocatie hoeft om lessen te volgen, hou je tijd over voor andere dingen! Hierdoor is een opleiding van OnlineStuderen.com ook goed te combineren met een andere baan of een gezin.

Een eigen mentor voor al jouw vragen

Bij de start van de opleiding krijg je een persoonlijke mentor toegewezen waarbij je altijd terecht kan met vragen, opmerkingen of klachten. Je staat er dus niet helemaal alleen voor! Je kunt op elk moment vragen stellen aan je mentor en bovendien kan je profiteren van handige online hulpmiddelen!

Het volgen van een thuisopleiding betekent ook dat een groot deel van de opleiding via het web wordt gevolgd. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo kun je de handige app Memotrainer op je smartphone installeren. Deze app geeft je iedere dag 5 oefenvragen die je, waar je dan ook bent, op welk moment dan ook, kan beantwoorden!

Contact

Geïnteresseerd in een opleiding? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op 030-6042415 of door een mail te sturen naar info@onlinestuderen.com

http://www.youtube.com/watch?v=YMZEIUHqDZM http://youtu.be/0Af5O8LN2cc

http://www.onlinestuderen.com