Wat is de inhoud van de cursus voor het halen van je heftruckcertificaat?

De meest complete opleiding voor het halen van je heftruckcertificaat krijg je bij Bax Verkeersopleidingen. Zo krijg je informatie over wetgeving en veiligheidseisen. Vervolgens worden de technische specificaties van zowel de vorkheftruck als de reachtruck toegelicht. Leer een heftruck besturen op een veilige manier onder verschillende omstandigheden. en weet je straks waar je op moet letten bij het parkeren. Ook op een professionele manier omgaan met de heftruck is een onderdeel van de cursus. In het theoriegedeelte van de cursus wordt behandeld hoe je veilig en efficiënt met de heftruck omgaat.

Je heftruckcertificaat halen: een must!

Werk je in de logistieke sector? Dan moet je een heftruckcertificaat hebben. In veel logistieke bedrijven wordt de heftruck namelijk vaak gebruikt. Je moet dan natuurlijk wel op een veilige manier met dit vervoermiddel om kunnen gaan. Daarnaast is het volgens de Arbowet verplicht om je heftruckcertificaat te halen. Dit kan bij een rijschool met veel ervaring. De enthousiaste instructeurs van Bax Verkeersopleidingen brengen je alle fijne kneepjes van het vak bij en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd en succesvol het examen voor je CCV/CBR certificaat tegemoet gaat. Zo leer je op een veilige manier een heftruck te bedienen in verschillende situaties. 

De meest complete cursus voor het halen van je heftruckcertificaat

De meest complete cursus voor het halen van je heftruckcertificaat krijg je bij Bax Verkeersopleidingen. Je wordt bijgeschoold op het gebied van wetgeving en veiligheid, maar leert ook de technische aspecten van een heftruck kennen. Ook leer je hoe je een heftruck moet controleren voordat je ermee aan het werk gaat. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Voor het praktijkgedeelte dienen de deelnemers veiligheidsschoenen te dragen, die zij zelf mee dienen te nemen. De cursus is compleet met een certificaat en wordt aangeboden inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch. Zo weet je zeker dat je veilig te werk kunt gaan!