Waar moet u op letten wanneer u een sportbh gaat kopen?

Wanneer u een sportbh wilt kopen, is het van belang dat deze uw borsten optimaal ondersteunt. Daarom hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet waar u op moet letten tijdens het shoppen van een sport beha. Zo moet het gedeelte tussen de cups plat op uw borstbeen liggen. Is er ruimte tussen? Kies dan voor een grotere cupmaat. Ook moeten de beugels van de beha comfortabel tegen de huid liggen en niet in uw oksels prikken. Is dit wel het geval, dan is de beha te ruim. Ten slotte is het belangrijk dat de elastische band stevig rond de borstkast zit. Hierbij moet de band het bewegen niet belemmeren. Als de band te strak of te los zit, kunt u de omtrekmaat naar boven of naar beneden bijstellen. U kunt uw sportbh online aanschaffen in een webshop als Q-LINN.

Kies voor kwaliteit wanneer u een sportbh gaat kopen

Een goede en kwalitatieve sport beha is een musthave voor elke sportende vrouw. Maar voldoet een goede sport beha aan? Een goede sport beha geeft de juiste ondersteuning en biedt comfort tijdens het sporten. Door bij het kopen van uw sportbh te kiezen voor een goed merk, weet u zeker dat u een item koop dat van voldoende kwaliteit is. Zo zijn de sportbh’s van Q-LINN aan te raden. Elke sport beha van dat merk biedt maximale ondersteuning en comfort bij het sporten. Hierbij zijn de bh’s volledig ademend en vocht-transporterend. Dit zorgt ervoor dat de stof snel opdroogt en dat de bh niet gaat schuren. Naast de goede kwaliteit biedt dit merk ook sport beha’s in diverse soorten en maten. Hierdoor kunt u altijd de juiste maat bestellen en geniet u van maximale ondersteuning met een beha van Q-Linn.

Maak gebruik van pasmodellen wanneer u een sportbh gaat kopen

Het belangrijkste bij het kopen van een sportbh is dat deze goed past. Anders biedt de sport beha niet voldoende ondersteuning en comfort. Omdat maten vaak variëren per merk of zelfs per model bh, kan het lastig zijn om de juiste maat in te schatten. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt. Daar hebben ze bij Q-LINN een oplossing voor gevonden. Wanneer u bij hen een sport beha bestelt, sturen ze u een set met pasmodellen toe. Hiermee sturen ze de maat die u bestelde, met daarbij nog 4 andere maten, namelijk: een cup kleiner, een cup groter, een omtrek kleiner en een omtrek groter. Heeft u na het passen de juiste maat gevonden, dan kunt u de overige bh’s gratis terugsturen.