Vul uw BHV cursus in Den Haag aan met een reanimatietraining

Eén van de dingen die u leert tijdens de BHV cursus in Den Haag, is dat het cruciaal is om binnen de eerste 6 minuten na een hartstilstand te hulp te schieten. Ook leert u hoe u een hartstilstand kunt herkennen door het bewustzijn en de ademhaling te controleren, hoe u hulpdiensten moet alarmeren en natuurlijk hoe u het slachtoffer kunt reanimeren door beademen en toepassing van een hartmassage. BHV Zuid-Holland beschikt over zeer ervaren instructeurs met een professionele ambulance-achtergrond en verzorgt reanimatiecursussen in omgeving Den Haag. Naast het reanimeren met en zonder AED wordt de stabiele zijligging en wat te doen bij verstikking behandeld. Tijdens de training wordt er vooral veel geoefend. Een reanimatietraining is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met reanimeren of naast een BHV cursus in omgeving Den Haag ook meer kennis van reanimatie op wil doen.

Een BHV cursus in omgeving Den Haag als bedrijfsuitje

Zou u dit jaar eens een nuttige invulling geven aan uw bedrijfsuitje? Kies dan voor één van de levendige BHV cursussen van BHV Zuid-Holland. Zij bieden namelijk cursussen die speciaal gericht zijn op bedrijven. BHV Zuid-Holland beschikt over professionele hulpverleners die kennis met u willen delen. Op een dynamische manier worden BHV- en EHBO incidenten voorgelegd aan de werknemers die zij in een team moeten oplossen. Naast dat het trainingscentrum gebruikt kan worden om verschillende scenario’s na te spelen, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van het nabijgelegen park. De dag kan afgesloten worden met een barbecue of een buffet. Het volgen van een BHV cursus is enorm van belang. Iemand die in het bezit is van een EHBO- diploma kan namelijk het verschil betekenen tussen leven en dood.  

Als bedrijf is naast een BHV cursus in omgeving Den Haag ook een ontruimingsoefening van belang

De Arbowet stelt het verplicht voor bedrijven om elk jaar minstens één keer een gezamenlijke ontruimingsoefening te houden. Heeft u uw ontruimingsoefening dit jaar nog niet gehad? En kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Een BHV- ontruimingsoefening kan bij BHV Zuid-Holland zowel kleinschalig als groot opgezet worden. Om het zo realistisch mogelijk te laten lijken, zijn er naast brandinstructeurs ook ambulanceverpleegkundigen aanwezig. Een ontruimingsoefening verzorgd door BHV Zuid-Holland wordt altijd op maat gemaakt. Gaat het om een zorginstelling, kantoor of hoogbouw? En wat zijn de te verwachte risico’s? Bij een ontruiming dienen alle aanwezigen in het gebouw binnen 5 minuten buiten te staan. Na de oefening ontvangt u als bedrijf uitgebreid verslag van BHV Zuid-Holland waar zaken worden besproken zoals de omgang met de communicatiemiddelen, het gebruik van de vluchtwegen, de rol van de leidinggevende en uiteraard of de ontruiming op een juiste manier gecoördineerd is. Volg naast een ontruimingsoefening ook een BHV cursus in omgeving Den Haag om te allen tijde goed te kunnen handelen in cruciale situaties.