Bonefast

Voor welke toepassing gaat u uw flightcase op maat gebruiken?

Wat is uw reden om een flightcase op maat te laten maken? Bent u van plan om kostbare apparatuur te gaan vervoeren? Wanneer u kiest voor een op maat gemaakte flightcase van Kofferfabriek Gefken weet u zeker dat u goed zit. Dit bedrijf maakt namelijk keer op keer producten van de hoogste kwaliteit. Doordat de flightcases ontzettend veelzijdig zijn, kunt u de koffers inzetten in verschillende situaties. U ontvangt dus altijd een product dat past bij uw wensen.

Welke opties zijn er om een flightcase op maat te maken?

Zoals u waarschijnlijk al begrijpt, wordt uw flightcase op maat altijd volledig gemaakt op basis van uw wensen. U heeft op dit gebied heel wat te kiezen. Neem bijvoorbeeld het interieur van de flightcases. Dit mag u helemaal zelf samenstellen. Kies hiervoor bijvoorbeeld uit verschillende materialen:

  • EPP
  • Kunststof
  • Aluminium
  • Schuim

Ook zijn er andere materialen mogelijk. Weet u niet zeker welk materiaal u graag wilt gebruiken voor uw flightcase? Ook dat is zeker geen probleem. Neem gewoon eens contact op met de specialist. U ontvangt dan een advies waar u wat mee kunt. Op deze manier zorgt u ervoor dat u volledig tevreden bent met uw nieuwe flightcase.

Ga voor kwaliteit met een waterdichte koffer

Kiest u voor een op maat gemaakte koffer van Kofferfabriek Gefken? Dan weet u zeker dat u een hoogwaardig product ontvangt dat perfect voldoet aan uw wensen. Zo is het ook mogelijk om de koffer waterdicht te laten uitvoeren. Hier wordt veel voor gekozen binnen bijvoorbeeld de maritieme, off shore en industriële werkomgeving. Ook fotografen en andere professionals kiezen geregeld voor een koffer die waterdicht is uitgevoerd. U ook? En heeft u al bedacht wat voor interieur u wilt? Neem direct contact op met de specialist en u ontvangt uw nieuwe koffer al binnen korte tijd!