Bonefast
Image default
Tuin en buitenleven

Volledige vrijheid en genieten van buiten met een houten afdak

Een houten afdak is een mooie verlenging van uw woning. Het biedt u het gehele jaar door beschutting en geeft de mogelijkheid om, ongeacht het seizoen, buiten te zitten. Daarnaast kunt u het aanpassen naar uw eigen stijl en het perfect laten aansluiten op uw huis en tuin. Geeft u de voorkeur aan klassiek, landelijk of juist modern? Een afdak of tuinhuis met overkapping kunt u laten ontwerpen zoals u het in gedachten heeft. U wordt nauw bij het ontwerpproces betrokken om tot een mooi en uniek resultaat te komen.

Het hele jaar buitenleven door een tuinhuis met overkapping

Dankzij het creëren van een extra leefruimte ervaart u met een houten afdak een gevoel van vrijheid. U bent niet aan de seizoenen gebonden en kunt van het buitenleven genieten, ongeacht of het warm of koud is. Organiseert u graag feestjes, verjaardagen en barbecues? Dan haalt u met een afdak of tuinhuis met overkapping uw hart op. U kunt de ruimte ten volle benutten en uw gasten laten genieten van een heerlijke tijd. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het weer en kunnen uw feesten hoe dan ook doorgaan.

Doe inspiratie op in de showroom in Heesch!

Van der Heijen Buitenleven ondersteunt u graag in het realiseren van het houten afdak of tuinhuis met overkapping dat u voor ogen heeft. Er zijn diverse mogelijkheden om tot een uniek resultaat te komen. Denk hierbij aan verschillende soorten verlichting en typen ramen en deuren. Of u nu lichtkoepels of een lichtstraat wilt, een open verbinding met buiten of een afgesloten ruimte door ramen en deuren; alles is mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In de showroom in Heesch zijn diverse voorbeelden te zien en doet u veel inspiratie op. De adviseurs helpen u graag in het ontwikkelen van het afdak dat u aan al uw wensen voldoet.

Gerelateerde artikelen

Een diverse en ruime keus uit een industrieel hekwerk

Bescherm uw pizza oven voor buiten tegen alle weersomstandigheden