Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Vliegenvangers voor (horeca)ondernemingen

 

Vliegenoverlast tegengaan en voorkomen

Overlast van vliegen en andere vliegende insecten komt het meest voor in de zomermaanden Mei tot en met Augustus. Het is ook mogelijk om het hele jaar last te hebben van vliegen zoals boerderijen en opslagplaatsen. Wanneer je thuis overlast ondervindt dan kun je vaak met enkele simpele trucjes al een heel eind komen. Wanneer je als bedrijf en eigen onderneming vliegenoverlast ondervindt, dan kun je het beste kiezen voor iets grover geschut. Hieronder meer informatie.

 

Simpele trucs tegen het bestrijden van vliegen en muggen

  • Horren: horren hangen vooral in de zomermaanden voor menig deur en raam bij diverse huishoudens. Horren zijn vaak niet duur, gemakkelijk te monteren en werken erg efficiënt.

  • Vliegenvangers: geen zin om horren voor je deur te hangen, of werken deze niet. Dan kan een vliegenvanger of vliegenlamp wellicht uitkomst bieden. Vooral voor kleine ruimten zoals een woonkamer of slaapkamer, werkt een kleine variant zeer uitstekend.

  • Vliegenmeppers: vaak het eerste wat je aanschaft in de zomer. Meeneemt naar de camping en gebruikt om vliegen in huis tegen te gaan. Om vliegen ook daadwerkelijk te raken is een elektrische vliegenvanger aan te schaffen.

 

Vliegenvangers voor (horeca)ondernemingen

Als onderneming wil je investeren in een goed betaalbaar product. Op antivliegenshop.nl worden diverse goede vliegenvangers aangeboden voor een voordelige prijs. De shop streeft ernaar om als voordeligste aanbieder uit de bus te komen. Een goede kwalitatieve vliegenvanger gaat jaren mee. Echter hebben alle vliegenvangers onderhoud nodig. Hieronder valt het vervangen van lampen en eventuele kleefplaten. Uiteraard dient u vliegen vanger ook schoon te houden zodat deze vervolgens jaren mee kan gaan.