Bonefast
Image default
Zakelijk

Vliegen in huis bestrijden

Vliegen bestrijden

Een paar vliegen in huis is hooguit vervelend, maar worden het er al wat meer, dan spreken we toch al snel van een heuse vliegenplaag. Vliegen bestrijden is op zich erg lastig, aangezien er steeds meer vliegen bij komen. Vliegen scheiden namelijk geur- en lokstoffen uit (feromonen) die andere vliegen weer aantrekken. Daarnaast zijn er andere dingen in huis die vliegen aantrekken. Dingen die u als comfort beschouwt:

  • Warmte
  • Licht
  • Droogte
  • Voedsel

Is het bij u thuis goed vertoeven? Dan is dit voor vliegen zeker ook het geval. Is het binnen bijvoorbeeld lichter of warmer dan buiten en heeft u na het koken of bakken lekkere etensluchten in huis hangen? Dan hoeft u slechts een deur of raam open te zetten en al spoedig zullen de vliegen naar binnen komen. In donkere, vochtige, koude en dus over het algemeen onbewoonde huizen zult u minder snel vliegen aantreffen.

Vliegen in huis

Vliegen in huis is alles behalve schoon, omdat ze op etensresten en rottend afval gaan zitten. En als dat op uw maaltijd plaats gaat nemen, is dat niet bijzonder wenselijk. Bovendien doen vliegen overal hun behoeftes op. De kans dat u daar ziek van wordt is dus wel aanwezig.

Daarom is het erg belangrijk om strips of apparaten in huis te plaatsen, waardoor de vliegen worden aangetrokken en ze u niet meer tot last zullen zijn. Webwinkels als antivliegenshop.nl bieden een legio mogelijkheden aan apparaten, allemaal van topkwaliteit, die de vliegenplaag in uw huis tot het verleden zullen laten behoren.