Vind een lasbedrijf in een lagelonenland om materiaalbewerking aan uit te besteden

Materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, hoeven niet altijd hier te worden uitgevoerd. U kunt dit ook uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland. Bij zandgieten wordt zand als afgietsel gebruikt om ijzer te gieten. Dit kunt u laten doen door een lasbedrijf in Nederland, maar het is goedkoper om dit uit te besteden aan een lasbedrijf dat is gevestigd in een land waar de lonen lager liggen. Voorbeelden zijn China, India, Pakistan of Polen. Laat u eerst voldoende adviseren voor u besluit of u het zandgieten laat gebeuren in lagelonenlanden in Azië of Europa. Een expert op het gebied van outsourcing kan u helpen bij het vinden van een geschikt lasbedrijf.

Kostenbesparing door uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Waarom kiest men steeds vaker voor outsourcing van activiteiten zoals zandgieten aan een lasbedrijf in een lagelonenland? Dit wordt gedaan vanwege de kostenbesparing. Wanneer metaalbewerkingswerkzaamheden worden uitbesteed aan een bedrijf in een lagelonenland, is het mogelijk tot wel 50% op de kosten te besparen. U kunt bijvoorbeeld het zandgieten uitbesteden aan een bedrijf in China, India of Pakistan. De lage lonen zorgen voor een gunstige productprijs én voor een lagere investering in het benodigde gietgereedschap. Daardoor wordt zandgieten aantrekkelijker, waar dat normaal juist duurder is dan verspanen of lassen. U hoeft de uitbesteding niet zelf te regelen. Dat kunt u laten regelen door een outsourcing specialist.  

Materiaalbewerkingen die kunnen worden uitbesteed aan lasbedrijf in een lagelonenland

In een lasbedrijf in een lagelonenland kunnen ze veel arbeidsintensief werk van u overnemen. Denk hierbij aan assen, smeden, extruderen, zandgieten en verspanen. U hoeft deze uitbesteding niet zelf te regelen. Daarvoor kunt u namelijk een outsourcing specialist inschakelen. Administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen zijn voor uw bedrijf verleden tijd. Dit is dan de verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook kan een dergelijk bedrijf u adviseren over het type lasbedrijf dat u het best kunt kiezen om bijvoorbeeld verspanen, lassen of zandgieten aan uit te besteden. U hoeft zich zo nergens meer zorgen over te maken.