Verschillende modellen verkrijgbaar van terrasverwarming met infrarood

Terrasverwarming met infrarood is te koop in verschillende modellen en afmetingen. Al deze modellen zijn verkrijgbaar in de uitvoering die werkt op gas, maar ook in de uitvoering die werkt op elektriciteit. Hierdoor heeft u voor ieder terras een gepaste mogelijkheid. Gaat u voor een plafond-inbouw, een vrijstaande terrasverwarmer of voor een terrasverwarmer met of zonder verlichting? De terrasverwarmers komen uitsluitend van de mooiste merken zoals Bromic, Burda WTG, Heatscope, Solamagic en Somfy. Uiteraard kunt u bij Terrasverwarming.nl ook terecht voor bijpassende accessoires, zodat u de terrasverwarmer volledig naar wens samen kunt stellen. Graag geeft het team van Terrasverwarming.nl u meer informatie in de showroom in Rosmalen en stelt samen met u uw ideale terrasverwarmer samen.

Terrasverwarming op infrarood; gaat u voor gas of voor elektrisch?

Heeft u een voorkeur voor elektriciteit of toch voor gas bij het kopen van een terrasverwarmer? Beide werken met een infrarood lamp. Infrarood is echter niet meer dan warmte. De voeding van de terrasverwarmer kan worden aangesloten op gas of elektriciteit. Bij Terrasverwarming.nl vindt u een breed aanbod aan terrasverwarming op infrarood met zowel een elektrische voeding als een voeding op gas van de mooiste merken in de beste kwaliteit. Het team van Terrasverwarming.nl ontvangt u graag in hun showroom om de ruime collectie aan terrasverwarming aan u te presenteren. Hier worden de mogelijkheden met u doorgenomen en kunt u een deskundig en passend advies verwachten.

Breid uw terrasverwarming met infrarood uit met een dimmer

Zou u ook graag uw terrasverwarming met infrarood net dat beetje meer sfeer mee willen geven? Maak dan gebruik van een dimmer voor op uw terrasverwarmer. Bij Terrasverwarming.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment aan dimmers en schakelaars voor uw terrasverwarmer. Gaat u voor een draadloze dimmer, een slimme schakelaar die werkt middels een bewegingssensor, een schakelaar met afstandsbediening of een domotica dimmer voor uw domotica systeem? Bij Terrasverwarming.nl heeft u een ruime keuze uit schakelaars en dimmers voor uw terrasverwarmer van de beste merken, zoals Burda WTG, Infresco, Solamagic, Somfy en Telco. Het installeren van uw schakelaar of dimmer gaat met deze kwaliteitsmerken eenvoudig en snel en geeft daarnaast een perfect gebruiksgemak en zorgt voor een lange levensduur.