Veiligheid en kwaliteit: twee belangrijke speerpunten van de fairy door

Zoals je weet, wordt de fairy door speciaal voor kinderen geproduceerd. Hierdoor is het van essentieel belang dat de droomdeurtjes van uitstekende kwaliteit zijn én veilig zijn. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten: hoe doe je dat?

Het zelfvertrouwen van je kind vergroten kan een hele klus zijn. Hoe doe je dat? Wellicht kun je het zelfvertrouwen van een kind vergroten door complimenten te geven. Hierbij is het belangrijk dat je inspeelt op de gedachten van een kind. Je speelt in op de rijke fantasie van je kind, dat je kind lekker kan slapen, dat je kind leert te verwoorden wat hem of haar dwarszit en dat je kind wordt gemotiveerd. De specialist Droomdeurtjes heeft daarom de fairy door ontwikkeld. Die fairy door vormt een verbinding tussen de slaapkamer van je kind en de magische wereld van elfjes en draken die zich daarachter bevindt. Doordat je kind op deze manier kan fantaseren en eventuele problemen op de bijbehorende briefjes kan leren verwoorden, kan het zelfvertrouwen van je kind vergroten.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten met de fairy door van de specialist

Is je kind de laatste tijd wat teruggetrokken? Of slaapt hij of zij slecht? Dan heeft het zelfvertrouwen van je kind vergroten natuurlijk de eerste prioriteit. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren in een magische fantasiewereld. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.