Veel mogelijkheden met een privé rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië

Met een privé rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië maakt u kennis met de mooie cultuur van Afrika. Deze landen bieden u vrij veel opties aan in het type vakantie waar u naar zoekt. Van avontuurlijk tot huwelijksreizen. U kunt overnachten in een privésfeer met luxe accommodaties. Tanzania staat bekend om de mooie huwelijksreizen die hier worden gehouden. Wat is nou leuker dan een huwelijksreis op een speciale manier te vieren? Bijvoorbeeld: de privé safari is verdeeld over 7 dagen: dag 1 t/m 3 geniet u van de Tarangire National Park met wilde dieren en prachtige rivieren, dag 4 t/m 7 gaat u naar de bekende natuurgebieden genaamd ‘’Serengeti’’ en komt u oog in oog te staan met de Big Five.

Rondreis Kenia Tanzania of fly drive Namibië bieden u prachtige bezienswaardigheden

Tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië kunt u prachtige bezienswaardigheden bezichtigen. Een rondreis Kenia Tanzania heeft spectaculaire safari’s, hier kunt u bijvoorbeeld op zoek gaan naar de Big Five. In het zuiden en het westen zijn verschillende wilde dieren te zien. Maar dit is niet alles, naast bezienswaardigheden kunt u ook genieten op de kilometers witte stranden, genieten van exotische visgerechten en ontspannen tijdens de prachtige zonsondergang. Een fly drive Namibië heeft een groot voordeel, hierbij neemt u het vliegtuig naar Namibië en reist u verder met een huurauto. Dit geeft u veel meer vrijheid in uw reis.

Lekker op avontuur: dan is rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië zeer geschikt

U kunt een onvergetelijke vakantie beleven tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië. Afrika staat bekend om zijn avontuurlijke safaritrips . Bent u iemand die niet graag stil zit in de vakantie? Dan zijn deze drie landen zeker aan te raden.  Rondreis in Kenia Tanzania is een leuke uitdaging. Voor diegene is er een route uitgestippeld op de hoogste berg van Afrika, hiervoor zijn  gidsen ingehuurd die u een onvergetelijke ervaring laten beleven. Deze landen bieden u diverse activiteiten zoals: toeren, duiken, ballonvaart, safari’s en nog veel meer. Wacht niet te lang en kies voor deze leuke bestemmingen.

http://www.oryxtravel.nl/