Uw houten vloer laten schuren, want u heeft hem niet gekocht voor het onderhoud!

U kiest voor houten vloeren, parketvloeren en natuurstenen vloeren omdat u het mooi vindt. De uitstraling spreekt u aan. Maar het onderhoud, u heeft wel wat beters te doen! De toplaag verliest zijn glans, en daarmee oogt de vloer vaak een stuk minder mooi. Gelukkig kunt u bij een specialist als Alblas Vloeren uw houten vloer laten schuren. De vakmannen van de specialist weten precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Ze gebruiken daarvoor professionele stofzuigunits, waarmee de vloer volledig kaal geschuurd wordt. Het laten schuren van uw houten vloer is de eerste stap om uw vloer weer in absolute topconditie te krijgen.

Geef uw houten vloer een compleet nieuwe uitstraling en laat deze bijvoorbeeld schuren

U zal nog versteld staan van het verschil dat een goede schuurbeurt maakt. Uw vloer ziet er weer uit als nieuw! U kunt alvast uw vloer een compleet nieuwe uitstraling geven door deze helemaal op te laten knappen door een specialist. Alblas Vloeren kan diverse soorten vloeren prachtig renoveren. Denk er bijvoorbeeld over na uw houten vloer te laten schuren. De versleten toplaag wordt op die manier van de vloer verwijderd, waardoor oneffenheden en slijtages worden weggenomen. Na het schuren van de houten vloer kan de specialist uw vloer helemaal opknappen. Kies dan bijvoorbeeld voor een nieuwe toplaag te laten zetten met lak. Uw vloer is weer zo goed als nieuw!

Renovatie van diverse soorten vloeren, zoals een houten vloer, laten schuren

Vroeg of laat komt u thuis of in uw bedrijfspand voor een keuze te staan: laat u de vloer die er ligt renoveren, of laat u een nieuwe vloer leggen? De specialist renoveert zowel houten vloeren als stenen vloeren en kunststof vloeren. Denk bijvoorbeeld aan parketvloeren, natuurstenen vloeren, marmeren vloeren, laminaatvloeren, pvc-vloeren, epoxy vloeren, vinyl vloeren, rubberen vloeren en linoleum vloeren. Daarbij renoveert de specialist ook uw tapijt. Hoe gaan zij te werk? U schakelt de vakmensen bijvoorbeeld in voor het laten schuren van uw houten vloer met gespecialiseerd apparatuur. Daarnaast kunnen zij eventueel de nodige reparaties uitvoeren. Om uw vloer vervolgens helemaal als nieuw te maken, kunnen ze uw vloer afwerken met de juiste lak.