Uw hele administratie in één kassasysteem voor uw schoonheidssalon

Het is handig als uw kassasysteem voor in uw schoonheidssalon gebruikt kan worden voor het uitvoeren van verschillende taken. Naast uw werkzaamheden als schoonheidsspecialiste, zijn er namelijk meer taken die u dient bij te houden. Zo zult u bijvoorbeeld een agenda, marketingtool, administratiepakket en kassasysteem voor een schoonheidssalon nodig hebben om ervoor te zorgen dat u al uw zaken op orde heeft. U hoeft deze systemen niet afzonderlijk aan te schaffen. Er bestaat een all-in-one softwarepakket dat bestaat uit een administratiepakket, marketingtool, agenda en kassa voor uw schoonheidssalon. Zo kunt u alle zaken omtrent betalen, administratie en afspraken gemakkelijk regelen. Hiervoor is een kassasysteem met touchscreen voor uw schoonheidssalon erg handig. Daarnaast kunt u altijd nog modules toevoegen, bijvoorbeeld voor een schoonheidssalon, maar ook voor een kapsalon. Deze software met onder andere een kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt u veel gemak.

Kassasysteem op maat voor ieder type schoonheidssalon

Weet u al waar uw nieuwe kassasysteem voor in uw schoonheidssalon aan dient te voordoen? Het is belangrijk dit van tevoren goed op een rijtje te zetten. Wilt u bijvoorbeeld een kassa met barcode-scanner? Moet er touchscreen op zitten? Zo kunnen wij uiteindelijk een kassa op maat leveren voor uw schoonheidssalon. Een compleet kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheden om cadeaubonnen uit te geven, couponcodes te verzilveren, producten te beheren en aanbetalingen te verwerken. Bovendien kunt u deze kassa koppelen aan de administratie van uw schoonheidssalon. Alle systemen werken samen en geven u op deze manier nog meer overzicht. Als het standaard kassasysteem voor de schoonheidssalon niet geheel aan uw wensen voldoet, kan er altijd een maatwerkoplossing worden geboden. Programmeurs ontwikkelen dan een systeem dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

Kassa software en hardware voor schoonheidssalon

Met enkel de hardware van de kassa in uw schoonheidssalon bent u er nog niet. U dient namelijk ook de juiste software te installeren zodat u uw administratiewerkzaamheden optimaal uit kunt voeren. Een flexibel kassasysteem voor uw schoonheidssalon moet natuurlijk wel aan bepaald eisen voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade en een touchscreen toetsenbord. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.