Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Uw beschadigde houten vloer kan er weer als nieuw uitzien

Uw bamboe houten vloer kan er na een tijdje minder mooi uit gaan zien. Bijvoorbeeld door krassen of deuken in de vloer. ALMA Parket doet hier iets aan en zorgt ervoor dat u bamboe houten vloeren er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om een lichte laminaat vloer of een donkere bamboe houten vloer, het resultaat is altijd perfect. Bent u uw oude kleur van uw vloer beu? Kies dan voor een andere kleur en laat de specialist een olie aanbrengen en ga voor een geheel nieuw uitstraling.

De specialist heeft de lichte en donkere houten vloer die past bij uw interieur

Welke kleur houten vloer u ook zoekt, ALMA Parket heeft altijd de juiste donkere of juist lichte houten vloer. Want er zijn veel verschillende soorten. Van lichte tinten tot grijs en van rood tot aan donkerbruin. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.

Neem een bamboe houten vloer in huis en ga voor een milieuvriendelijk resultaat

Kies voor een schitterende bamboe houten vloer en persoonlijk advies door ALMA Parket! Dit is niet alleen een prachtige houten vloer die netjes afgewerkt wordt, maar het is ook nog eens een milieuvriendelijke vloer. Het grote voordeel van bamboe, is dat het in verschillende bruintinten verkrijgbaar is. Doordat het natuurproduct na het kappen gestoomd kan worden, verbranden de suikers in de plant, wat zorgt voor een bruine kleur. Vervolgens wordt het resultaat in strips gezaagd en vervolgens in een bepaald patroon gelegd. Op die manier is een bamboe houten vloer altijd anders. U bepaalt zelf voor welke bruintint u gaat en of de vloer in een verticaal of horizontaal patroon gelegd moet worden. Kies bijvoorbeeld voor een donker bamboe houten vloer en geniet van een prachtige uitstraling. En is uw vloer beschadigd? Geen probleem! De specialist lost het voor u op. Of het nu gaat om renovatie, aanheling of reparatie van uw bestaande vloer.