Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Tips bij vliegenbestrijding en vliegenoverlast

 

Vliegenoverlast Wat te doen?

Er zijn tal van mogelijkheden die u kunt toepassen in het bestrijden van een vliegenplaag. Denk aan bakjes met lokvloeistof die u ergens neerzet, vliegenvangers, muggenvangers en noem maar op. In dit artikel licht ik de goedkope methode toe maar ook de functionaliteiten van een efficiënte vliegenvanger.

Tips bij vliegenbestrijding en vliegenoverlast

Ten eerste is het belangrijk om de volgende tips uit te voeren:

  • afvalbakken om de dag legen, indien nodig iedere dag. Geen kruimels achterlaten en de ruimte na het consumeren van eten met een doekje afnemen.

  • Ramen en deuren afschermen

  • Vliegen houden van warmte en komen daar op af. Dat is een van de redenen waarom er vliegen bij u in de keuken zitten. Dit komt door de warmte van het gasfornuis en het voedsel wat daar aanwezig is. Zet een vliegenvanger met kleefplaat en zonder spanningsboog in uw keuken neer om de vliegen daar weg te houden.

  • Dek voedsel meteen af.

Vliegen houden van voedsel en afval. Vooral als het bedorven is genieten zij er nog meer en intenser van. Om dit te voorkomen en de omgeving minder prettig te maken is het verstandig om voedsel altijd meteen af te dekken en in de koelkast te bewaren. Zorgt dat uw voorraadkast ook lekker koel. Zorg ervoor dat afvalbakken frequent geleegd worden. Dit is sowieso frisser en hygienischer wanneer de temperaturen in Nederland blijven stijgen zoals in de zomermaanden. Indien u deze tips al toepast en nog steeds overlast ondervindt dan kunt u wel vaststellen dat het om een vliegenplaag gaat. Om ze effectief en snel te elimineren zal u de vliegen moeten bestrijden. Dit kan discreet en snel met een Vliegenvanger.

Soorten Vliegenvangers en Prijsklasse

De verschillende soorten vliegenvangers zijn in iedere prijsklasse terug te vinden. Hieronder som ik de verschillen op:

  1. Vliegenvangers met kleefplaat: deze werken niet met een spanningsboog en zijn uitermate geschikt voor binnenshuis zoals woonkamer, slaapkamer en in de keuken. De vliegenvangers zijn discreet en zorgen ervoor dat de vliegen zowel gelokt worden naar het apparaat toe als deze elimineert middels de kleefplaat.

  2. Elektrische vliegenvangers: de elektrische is uitermate geschikt in grote ruimten zoals stallen, hokken, hallen enz. De elektrische vliegenvanger is niet geschikt op plaatsen waar eten gegeten of bereid wordt.

Eerder genoemde vliegenvangers werken vaak in combinatie met UV licht. De UV lampen zorgen ervoor dat de vliegen naar het apparaat toe gelokt worden.

Klik Voor meer informatie of het Bestellen van Vliegenvangers

 

https://www.antivliegenshop.nl