Specialist inschakelen bij industriële vloeren, zoals ESD vloeren, laten aanleggen

Bent u van plan zelf uw ESD vloeren aan te leggen? Zorg er dan voor dat u zeker weet hoe de werkwijze in elkaar zit. Weet u dit niet exact, dan is het altijd verstandiger uw industriële vloeren door een specialist op het gebied van industriële vloeren te laten aanleggen. ESD vloeren zijn geen vloeren die zomaar aangelegd kunnen worden. Hier gaat namelijk een heel specifieke werkwijze aan vooraf. De specialist heeft ruime kennis en ervaring met het aanleggen van industriële vloeren en weet dus precies waar voorafgaand, tijdens en na het leggen op gelet moet worden. Een industriële vloer moet immers aan een groot aantal eisen ten aanzien van hygiëne, efficiëntie en duurzaamheid voldoen en u wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat uw industriële vloer aan deze eisen voldoet.

 

Industriële vloeren, zoals ESD vloeren, geschikt voor diverse toepassingen

Omdat industriële vloeren overal te gebruiken zijn én duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud zijn, zien we ze tegenwoordig overal. Niet alleen functioneren robuuste industriële vloeren als slijtvaste, antistatische en elastische vloeren in de chemisch industrie, farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie, ook worden ESD vloeren (kunststofvloeren) toegepast in diverse soorten werkplaatsen, distributiecentra en winkelruimtes. Zelfs in parkeergarages zijn industriële vloeren terug te vinden. En waarom niet? ESD vloeren zijn duurzame vloeren; ze gaan lang mee en zijn dus de investering waard. Ook zijn ze heel makkelijk en snel goed schoon te maken. U bent niet veel tijd en geld kwijt aan het onderhoud van industriële vloeren. Van deze voordelen wil iedereen toch genieten.

 

Industriële vloeren, waaronder ESD vloeren, die voldoen aan de gestelde eisen

Aan industriële vloeren wordt een groot aantal eisen gesteld. Kwaliteit en duurzaamheid zijn tegenwoordig van groot belang in alle sectoren. Industriële vloeren dienen te voldoen aan eisen ten aanzien van duurzaamheid, hygiëne en efficiëntie. Industriële vloeren moeten van hoge kwaliteit zijn, slijt- en stootvast, elastisch, antistatisch en bestand tegen chemicaliën zijn. Bovendien dienen ze ook te voldoen aan de HACCP richtlijnen. De bovenstaande eisen zijn algemene eisen die aan alle industriële vloeren, denk ook aan ESD vloeren, gesteld worden. Afhankelijk van de sector waarin de vloeren worden gelegd, gelden er ook nog aanvullende eisen. Bovendien kan een klant ook zelf wensen ten aanzien van zijn of haar ESD vloeren of industriële vloeren hebben. Een specialist kan hier vaak gehoor aan geven.

http://www.game-kunststofvloeren.nl/