Bonefast
Image default
Bedrijven

Serbo serres bekijken

Een serre laten bouwen is een investering en het liefst zouden we willen zien hoe het eruit komt te zijn. Een bouwbedrijf kan wel foto’s laten zien van hun werk, maar kunnen we daar echt iets uit opmaken? Bij Serbo werken ze anders en kun je in plaats van foto’s de echte serres zien.

 

Serbo is een bouwbedrijf dat in Nederland actief is en bouwt onder meer serres. Je hoeft niet van foto’s of ontwerpen af te gaan om hun werk te zien. Je kunt namelijk de serres bekijken die ze gebouwd hebben. Serbo heeft namelijk een park vol met verschillende soorten serres. Deze serres komen in verschillende kleuren, vormen en zijn uit verschillende materialen gemaakt. Zo krijg je een goed idee van wat ze allemaal kunnen en wat er mogelijk is.

Het is een leuk dagje uit en als je besluit een serre door Serbo te laten bouwen kun je een ontwerp laten maken. Je kunt serres die je hebt gezien als voorbeeld nemen en het geeft je inspiratie. De serre dat Serbo gaat bouwen word uiteraard helemaal uniek en op maat gemaakt. Er zijn maar een paar bedrijven die zoals Serbo werken en die vind je  onderaan deze artikel.  

niekroos.nl

reynaers.nl