Bonefast
Image default
Auto

Plastidip

Plastidip

Auto’s tunen, dat is echt een hobby van mij. Sinds kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in alles wat maar met auto’s te maken heeft. Ik was nooit weg te slaan bij showrooms en ook kon ik hele middagen in autobladen bladeren. Nu ik zelf de leeftijd heb bereikt dat ik mag autorijden was het dan ook niet vreemd dat is dit zo snel mogelijk ging doen. Mijn ouders betaalden mijn rijbewijs omdat ik keurig niet heb gerookt tot mijn achttiende. Nu nog steeds niet trouwens, ik vind dat maar een nare gewoonte. Ik heb erg veel gewerkt zodat ik direct een mooie auto kon aanschaffen na het behalen van mijn rijbewijs. Natuurlijk wel een tweedehandse maar hij heeft wel power. Ik vind het heerlijk om te knutselen aan mijn auto en om het een stoer interieur en exterieur te geven. Mijn opleiding als automonteur heb ik reeds afgerond en ik werk nu bij een dealer als monteur. Dit was altijd mijn grote droom dus ik ben maar wat trots dat dit daadwerkelijk is uitgekomen. Ondanks het feit dat ik dus dagelijks in de garage aan het werk ben, doe ik dit thuis nog eens dunnetjes over. Ik woon onderhand samen met mijn vriendin en zij heeft ook ondervonden dat ze soms weleens op de tweede plaats komt te staan. Gelukkig houdt ze wel van mannen die hun auto aanbidden, zo lang ze zelf maar genoeg aandacht krijgt. Daarnaast is zij vormgever en heeft ze een geheel nieuw uiterlijk ontworpen voor mijn wagen. Met behulp van plastidip hebben we dit helemaal kunnen uitwerken. Plastidip is een type verf voor voornamelijk je auto en auto-onderdelen. Ze heeft een prachtige draak uitgetekend en die hebben we op het dak van de auto gespoten. Maar voordat we dat konden gaan doen kreeg de auto eerst een geheel nieuwe coating in plastidip. Plastidip is een geweldig middeltje omdat het een rubberachtige look geeft. En dat is natuurlijk heel erg cool.

Plastidip van Paintdip Center

Deze online webwinkel verkoopt alle kleuren plastidip die je maar wenst. Ik heb zelf gekozen voor blauw en daar komt de rode draak bovenop. Dat geeft een mooi effect en ik weet zeker dat ik hiermee vele tuners jaloers mee maak. Plastidip kan je zelf makkelijk aanbrengen als je een beetje verstand hebt van je auto en hoe je hem moet onderhouden. Voor mij was dit dus helemaal geen probleem, dat kan ik nog met mijn ogen dicht. Maar mocht je twee linkerhanden hebben en het toch graag zelf de plastidip willen aanbrengen dan raad ik zeker aan om hun website eens te gaan afspeuren. Je vindt daar gegarandeerd goede instructies om de plastidip zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Niet alleen staat er veel tekst op de site, ook staan er voldoende foto’s op een zelfs een heleboel handige filmpjes die je via youtube kunt bekijken. Daarop zie je hoe andere mensen hun auto hebben geverfd met plastidip. Plastidip heeft een aantal belangrijke kenmerken en die heb ik voor het gemak even onder elkaar gezet.

 • Het is een zeer flexibel middeltje omdat het een rubberachtige verf is. Daardoor zal het zeker niet gaan scheuren of barsten na het aanbrengen.
 • Het is eenvoudig weer verwijderbaar. Ben je de kleur zat en wil je de originele kleur weer terug hebben dan kan je het er gemakkelijk vanaf halen. Het is ook leuk om op die manier verschillende kleuren plastidip te gebruiken.
 • Het isoleert dus dat is handig voor in de herfst en de winter, de verwarming hoeft minder hoog dus je bespaart weer op je brandstof en op de accu.
 • Het biedt grip.
 • Het is zeer duurzaam. Dus tegen storm, regen, onweer, hagel en sneeuw is het zeker bestendigt. Het is makkelijk in onderhoud doordat het bewerkbaar is met alle schoonmaakmiddelen. Tegen heftige chemicaliën kan plastidip prima, dus het zal wederom niet gaan scheuren of barsten na een stevige schoonmaakbeurt.
 • Het is leverbaar in veel verschillende kleuren. Zo is er voor ieder wat wils qua kleur of kleurencombinatie

Je leest het, redenen te meer om eens wat plastidip te gaan bestellen. Het is mij in ieder geval heel erg goed bevallen dus ik raad het van harte aan.

Probeer het zelf ook eens

Plastidip maakt je auto nog hipper dan dat hij al is en is zeker voor tuners een leuk en goedkoop idee. Via de site paintdipcenter.nl kan je goedkoop en snel aan plastidip komen. Zoals ik al zei is het leverbaar in allerlei kleuren en in verschillende spuitbussen of jerrycans. Dus of je nu alleen je velgen wilt kleuren of de gehele auto, op deze site vind je ongetwijfeld de juiste hoeveelheid. Plastidip is trouwens niet alleen te gebruiken voor je auto. Het is geschikt voor veel materialen. Kijk hier maar eens naar:

 • glas
 • hout
 • plastic
 • rubber
 • gereedschap

Dus naast metalen voorwerpen kan je plastidip ook toepassen op allerhande producten in en rondom je eigen huis. De website garandeert een levering binnen 1 en 3 dagen. En dat kan kloppen, want tot op heden kreeg ik het altijd de dag na de bestelling al van de pakketbezorger aan huis bezorgd. Echt een goede service leveren ze daar. Bestellen doe je trouwens via de meest veilige methode: internetbankieren. Ze zijn aangesloten bij PayPal, iDeal en het is tevens mogelijk om met je credit card te betalen. Dus wacht niet langer en probeer plastidip eens uit!

http://www.paintdipcenter.nl/

Gerelateerde artikelen

Een bus leasen of toch kopen?

Voordelig een bestelauto leasen

Wat kost een bestelwagen leasen?