Modiodal / Modafinil voor ADHD

Modafinil is een betrouwbare waakzaamheid bevorderende stof die wordt gebruikt voor de behandeling van slaperigheid (narcolepsie) en vermoeidheid. In de Verenigde Staten is het een door de FDA gereguleerde stof en kan alleen op recept worden verkregen. Het is echter op grote schaal off-label gebruikt als een cognitieve versterker.

Modafinil is in staat een breed scala aan cognitieve functies te verbeteren, zoals: wakker zijn, ADHD, geheugen, atletische prestaties en reactietijd.

Modafinil is bij de meeste sportevenementen verboden doordat het als dopingmiddel gezien wordt, terwijl het juist weer populair is bij concurrerende werkplaatsen en universiteiten.

De werkingsmechanismen zijn complex en werken op serotonine-, norepinefrine-, dopamine-, histamine-, orexine-, glutamaat- en GABA-receptoren.

Modafinil heeft minder bijwerkingen, misbruikpotentieel en euforie tot gevolgd dan amfetaminen, terwijl het vergelijkbare niveaus van cognitieve stimulatie vertoont.

Modafinil biedt doorgaans een boost voor uw stemming en wakkerheid, volgens afzonderlijke online gepubliceerde rapporten en kan zelfs de hersenspiegel verminderen.

Het gebruik ervan op de zich ontwikkelende hersenen (tijdens de jeugd of de adolescentie) kan echter een impact hebben op de plasticiteit van de hersenen en andere onduidelijke langetermijngevolgen.

Wat is Modafinil?

Modafinil is een door de FDA goedgekeurd stimulerend middel dat wordt gebruikt voor chronische vermoeidheid, overmatige slaperigheid overdag (narcolepsie), obstructieve stopzetting van de ademhaling (apneu) tijdens de slaap en werkstoornissen bij het werken in een ploegendienst.

Dit medicijn produceert betrouwbare en veilige stimulerende effecten en het heeft aanzienlijk minder misbruikpotentieel dan andere stimulerende middelen zoals amfetaminen.

Modafinil is geclassificeerd door de FDA zoals alleen verkrijgbaar op recept.

Modafinil wordt ook door astronauten gebruikt om vermoeidheid te bestrijden, de focus te verbeteren en het bio ritme aan te passen in een kunstmatige verlichtingsomgeving.

Uit veel betrouwbare enquêtestudies is gebleken dat Modafinil vaak illegaal wordt gebruikt en populair is in concurrerende werk- of studieomgevingen. Sommige studies toonden aan dat tot 1 op de 5 studenten een stimulerend middel hadden gebruikt om hun focus en aandacht te verbeteren.

Modiodal voor ADHD

Er is enige belofte dat Modafinil (in de vorm van Modiodal internationaal of Provigil in de Verenigde Staten) een noodzakelijk en veiliger alternatief voor traditionele ADHD-medicatie kan vormen. Een nog veiliger natuurlijk substituut voor Adderall voor langdurig gebruik is de nootropische fosfatidylserine (PS). PS staat bekend om het verminderen van ADHD-gerelateerde symptomen met weinig tot geen bijwerkingen.

Recept ADHD-medicijnen, waaronder amfetaminen en methylfenidaten, hebben een negatieve reputatie, waardoor potentiële nieuwe gebruikers vaak worden afgeschrikt. Een onderzoek onder meer dan 900 kinderen en adolescenten concludeerde dat Modafinil een vermindering van de symptomen gerelateerd aan ADHD en sociaal probleemgedrag veroorzaakte.

http://modafinil-kopen.nl – Modafinil België en Nederland!

http://modafinil-kopen.nl