Bonefast
Image default
Bedrijven

Met Essent contact opnemen

Met Essent contact opnemen

Essent is een grote leverancier van energie en gas. Het bedrijf levert in Nederland en België momenteel aan zo’n 2,5 miljoen consumenten en bedrijven gas, elektriciteit en diensten op het gebied van energie. Voor deze 2,5 miljoen consument en bedrijven, en ook voor potentiële klanten, wil Essent goed bereikbaar zijn. Daarom zijn er verschillende manieren waarop u gemakkelijk met Essent contact kunt opnemen. Deze manieren zullen hieronder kort besproken worden. Het gaat dan om:

* Vragen stellen via de chat

* Telefonische contact

* Een contactformulier invullen

* Een brief sturen

* Sociale media

Essent contact: direct antwoord op uw vraag

Als u een vraag heeft waar u direct antwoord op wilt, kunt u via de website van Essent een vraag stellen aan Heleen: de virtuele medewerker van de Essent klantenservice. Er wordt dan meteen antwoord gegeven op uw vraag. Daarnaast kunt u, als u snel met de klantenservice wilt spreken, natuurlijk met Essent contact opnemen door de klantenservice te bellen. Dit kan maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur via dit telefoonnummer: 0900 1550.

Andere mogelijkheden

U kunt via de website van Essent contact opnemen door middel van het invullen van een contactformulier. U vult hier het onderwerp in waarover u een vraag heeft en typt vervolgens uw vraag. Ook laat u uw gegevens achter zodat Essent zo snel mogelijk contact met u kan opnemen om uw vraag te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook met Essent contact opnemen door een brief per post te versturen. De adresgegevens van Essent staan vermeld op de website van het bedrijf. Verder is Essent ook te vinden op sociale media. Er zitten ook medewerkers van de klantenservice voor u klaar als u vragen wilt stellen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/essent-contact/