Maak een keuze uit het grote aanbod luxe interieurstoffen

Wilt u uw meubels opknappen? Dan is het een goed idee om ze opnieuw te laten bekleden. Chopard Interieur heeft een uitgebreide collectie met exclusieve interieurstoffen. Dit is de perfecte manier om uw meubelen weer eigentijds te maken. U kiest welke stof het best bij uw interieur past. U kiest namelijk uit een ruim assortiment gordijnstoffen. U wordt altijd uitstekend geadviseerd, waarna de gordijnen professioneel worden opgemeten en gemonteerd. Zo wordt u compleet ontzorgd! Zo krijgt u een goed beeld van de exclusieve interieurstoffen en ontvangt u interieuradvies voor bijvoorbeeld een landelijke, klassieke of moderne stijl.

De specialist verzorgt interieuradvies voor een landelijke stijl

Een nieuw interieur is altijd fijn. Kies nieuwe gordijnen uit, een nieuwe kast of nieuwe gordijnen. Echter, het is lastig om te bepalen of een nieuwe aankoop bij uw huidige interieur past. De specialist helpt u hierbij. Met een uitstekende service en jarenlange ervaring weet Chopard Interieur u altijd het juiste advies te geven. Wilt u bijvoorbeeld interieuradvies over producten die een landelijke stijl creëren in uw huis? Met exclusieve interieurstoffen, prachtige meubelen en eigentijdse vloerkleden vindt deze specialist altijd wat bij u past. In de showroom vindt u oude en natuurlijke materialen, die zorgen voor een warme sfeer in uw huis!

Doe inspiratie op en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

U heeft uw huidige meubels aan een tijdje en wilt wel eens wat nieuws. Houdt u van een landelijke stijl, ga dan eens langs bij Chopard Interieur. De showroom geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw interieur. Wilt u een nieuwe bank, een gestreepte fauteuil of een op maat gemaakte eettafel? Bij de specialist slaagt u zeker voor nieuwe meubels. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u altijd iets vindt dat bij u en uw woning past. Liever uw meubels een tweede leven geven? Ook dit is mogelijk bij Chopard Interieur. U kunt uw meubels laten herstofferen. U krijgt een persoonlijk ontwerp door het ontwerpbureau.  Dit gebeurt altijd door een deskundige stoffeerder en met exclusieve interieurstoffen.