Bonefast
Image default
Bedrijven

Loopbaanbegeleiding

Elke werknemer wilt zichzelf als een goeie werknemer neerzetten in de ogen van zijn of haar werkgever. Hierbij komt kijken dat jij je als werknemer blijft ontwikkelen en jou kwaliteiten blijft verbeteren. Er is altijd wel een vlak waar jij je kan verbeteren. Of het nou om communicatie gaat, assertiviteit, empathisch vermogen of een andere kwaliteit die relevant is voor jouw functie Carrièrepoort wilt graag jouw kwaliteiten verbeteren. Door het ontwikkelen van jouw kwaliteiten zorg jij ervoor dat de werkgever jou ziet als een van zijn beste werknemers.

De coaches van Carrièrepoort zijn bereid om jou te helpen en ons doel is om jou binnen enkelen maanden te zien ontwikkelen en met meer zelfvertrouwen te werk gaat bij jouw baan. De coach is er om jouw vraagstukken te behandelen en te identificeren wat jij wilt verbeteren en wat belangrijk is om te verbeteren bij jouw functie. Dit gaat op basis van een vrijblijvend intakegesprek met een loopbaanbegeleider. De coach zorgt ervoor dat het proces van het loopbaanbegeleiding traject duidelijk is en dat jullie samen aan de slag kunnen gaan.

Na het intakegesprek gaat de coach door met het bespreken van een plan van aanpak. Het is belangrijk dat duidelijk wordt waar jou verbeterpunten liggen en waar jij moeite mee hebt op het werk. De coach kan aanraden om een beroepskeuzetest, competentietest of persoonlijkheidstest te doen. Deze testen fungeren als indicator om te zien waar jouw krachten, problemen en verbeterpunten liggen. Het traject kan binnen ongeveer 4 tot 6 gesprekken al zover zijn dat jij jouw doelen al hebt bereikt. Wij van Carrièrepoort zorgen ervoor dat onze coaches jou de juiste loopbaanbegeleiding geven zodat jij weer sterker in je schoenen staat op de werkvloer. Aarzel niet om contact op te nemen met Carrièrepoort en verbeter jezelf in de ogen van jezelf en natuurlijk ook in de ogen van de werkgever.

http://carrierepoort.nl