Bonefast
Image default
Dienstverlening

Langgatboren bij GB

Langgatboren

Vorige maand zijn mijn partner en ik begonnen met het verbouwen van ons huis. Dat was ook wel nodig omdat ons huis bij wijze van spreken bijna op instorten stond. Daar is nog niet eens zoveel aan gelogen; ons huis is ruim honderd jaar geleden gebouwd en sindsdien is er bijna niets meer aan gedaan. Het dak moest daarom als eerste worden aangepakt en vervolgens konden wij onder dit nieuwe dak onze woonruimte gaan uitbreiden. Aangezien er een grote brandmuur in ons huis zat konden wij deze niet zomaar weghalen om ervoor te zorgen dat wij de elektriciteitskabels simpelweg konden doortrekken. Een kennis wees ons op de mogelijkheden die langgatboren ons zou kunnen bieden. Ik had nog nooit van langgatboren gehoord maar diezelfde kennis verzekerde mij dat langgatboren een ideale oplossing was voor het probleem waarmee wij ons op dat moment geconfronteerd zagen worden. Ik heb eerst eens even op internet gekeken wat langgatboren nou eigenlijk was, hoe gaat het in zijn werk en waarom wordt het zo genoemd? Al heel snel ontdekte ik dat langgatboren voor ons waarschijnlijk inderdaad een zeer goede mogelijkheid zou zijn om onze wensen alsnog te realiseren. Wij hebben daarop dan ook meteen een offerte aangevraagd om te horen wat langgatboren ons zou gaan kosten. Al binnen een uur nadat wij onze vraag hadden verstuurd kregen wij antwoord terug van GB Metaal en Kunststoffen, te vinden op www.gb.nu. Wij keken er werkelijk van op hoe laag de prijzen zijn die dit bedrijf voor haar service vraagt. Wij meenden eerst nog dat er waarschijnlijk wel BTW bij op zou worden geteld maar dat bleek, tot onze grote verbazing, al in de prijs te zijn inbegrepen. Dit was bij de eerste kennismaking natuurlijk al een heel fijne boodschap en daarom hebben wij dan ook niet langer geaarzeld en hebben wij meteen gezegd dat wij graag met dit bedrijf zouden willen gaan samenwerken.

Langgatboren door vaklieden

Het is belangrijk dat je langgatboren laat uitvoeren door vaklieden. Bij GB Metaal en Kunststoffen hoef je je zeker geen zorgen te maken over de vraag of dit bij hen wel het geval is. Ik kan u vertellen, en dat doe ik op basis van mijn eigen ervaringen, dat ze hier alles weten van langgatboren en dat alles zullen inzetten om de klus tot een succes te maken. Langgatboren wordt bij dit bedrijf enkel uitgevoerd door mensen die daarvoor geleerd hebben en die daar ook voor gediplomeerd en / of gecertificeerd zijn. Dat zie je ook in alles terug wanneer we het hebben over de uitvoering van het werk. Aan werkelijk alles werd gedacht. Zo hadden wij een aantal kleedjes neergelegd om tegen te gaan dat overal stof zou neerwaaien. De werklieden van GB Kunststoffen en Metaal verzekerden ons echter dat dit bij lange na niet voldoende was. Zij stelden voor om dit klusje van ons over te nemen en in een mum van tijd was alles dat eventueel vies zou kunnen worden ingepakt in een stevige laag plastic. Op die manier konden wij er dus zeker van zijn dat ons huis niet vol met stof zou komen te liggen. Ook tijdens het langgatboren zelf wordt alles in het werk gesteld om enkel datgene te realiseren en niets meer dan dat. Aangezien het bij ons om een heel dikke muur ging vergde het langgatboren de nodige voorbereiding. Dit werd allemaal echter met de grootst mogelijke zorg gedaan en daardoor konden wij er geheel zeker van zijn dat dit karwei tot een groot succes volbracht zou worden. Langgatboren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn wanneer je het uit laat voeren door vaklieden. Wij hebben er dan ook geen seconde spijt van gehad dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen.

Alles kwam op zijn pootjes terecht

Uiteindelijk hebben wij dus het langgatboren laten uitvoeren door GB Kunststoffen en Metaal en dat is ons heel erg goed bevallen. Wij wilden graag niet teveel geld uitgeven aan deze klus omdat wij de rest van het huis ook nog onder handen moesten nemen. Langgatboren is natuurlijk wel iets wat erg belangrijk is en daarom wilden we er wel graag zeker van zijn dat we voor weinig geld toch goede service zouden krijgen. Langgatboren hadden wij daarom ook niet aan een andere firma willen overlaten omdat wij over dit bedrijf heel erg tevreden zijn. Niet alleen laat je op deze manier het langgatboren uitvoeren door mensen die er ontzettend veel verstand van hebben, ook laat je je factureren door mensen die weten dat we niet allemaal gezegend zijn met een goedgevulde portemonnee. Vandaar dat wij terug kunnen kijken op een perfecte samenwerking. Mocht u dus ook op het punt staan om iemand te vragen voor het langgatboren dan kunnen wij u dit bedrijf van harte aanbevelen. Als we alles in een drietal punten zouden moeten samenvatten dan kunnen we zonder daarbij enige vorm van overdrijving tentoon te stellen zeggen dat:

  • wij het perfecte gat hebben gekregen dankzij dit bedrijf
  • wij onze verbouwing weer konden voortzetten
  • wij erg blij waren dat wij zulke topservice voor zo weinig geld konden inhuren

Al met al is er niets negatiefs te noemen over de samenwerking zoals wij die hebben ervaren met dit bedrijf. Het is dan ook daarom dat wij eenieder deze onderneming zouden willen aanraden. Hier is de klant namelijk nog koning en dit betekent dat u te alle tijden optimaal waar voor uw geld krijgt. Kortom, er is geen beter alternatief.

http://www.gb.nu/pagina/71/Langgatboren.html