Laat uw oude meubels niet verstoffen, maar laat ze herstofferen

Oude meubels verdwijnen vaak of in de grofvuilcontainer op de stort, of ze worden opgeslagen op een stoffige zolder of garagebox. Stoffeerderij Calypso in de buurt van Rotterdam kan deze meubels echter voor u opknappen. Herstoffering van meubelen is vaak een uitstekende oplossing met een verrassend resultaat. Zo hoeft u geen geheel nieuw interieur aan te schaffen wat u een hoop geld zal besparen. Een stoffeerderij biedt u een veelzijdige collectie aan meubelstoffen en leer aan. Tevens kunt u op de website van deze stoffeerderij uw stofferingswensen visualiseren. Wanneer u wilt weten welke stofferingsmaterialen geschikt zijn voor uw zitmeubilair en passend zijn bij uw interieur en leefstijl kunt u vrijblijvend advies ontvangen van deskundige stoffeerders. Ook voor het herstofferen van boot-, caravan- en tuinkussens, autobekleding en matrassen zijn particulieren welkom bij een stoffeerderij.

Meubelstoffen van natuurlijke en gerecyclede materialen bij stoffeerderij

Het herstofferen van uw oude meubilair is een stuk milieuvriendelijker dan het kopen van nieuwe meubels. Zeker als u kiest voor een stoffeerderij die gebruik maakt van gerecyclede materialen. Het bedrijf gebruikt veelal natuurlijke en gerecyclede materialen om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Van originele bekleding worden mallen gemaakt waar vervolgens de nieuwe stoffering van wordt gesneden en uiteindelijk geconfectioneerd wordt, zodat het nieuwe zitmeubel een exact replica wordt van het origineel. De stoffeerderij werkt tevens met meubelstoffen van natuurlijke materialen, waaronder dierlijke materialen die bestaan uit eiwitvezels en plantaardige materialen. Denk hierbij aan wol, natuurzijde, mohair, cellulose vezels, linnen en katoen. Per project wordt op maat gemaakt advies gegeven welke meubelstoffen passend zijn bij uw situatie en wensen.

Maatwerk bij stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis

Voor maatwerk in de regio Capelle en Zwartsluis op het gebied van meubels stofferen kunt u terecht bij een specialist als Calypso. Voor een zeer nette prijs krijgt u nieuwe meubels. Bij deze stoffeerderij kunt u terecht voor zowel projectstoffering of gestoffeerde zitmeubelen. U als klant staat op de eerste plaats en er wordt samen met u overlegd wat de mogelijkheden zijn om een passend eindresultaat te leveren. Alle soorten meubels worden vakbekwaam gesorteerd en bent u verzekerd van hoge kwaliteit, omdat er enkel kwalitatieve stoffen worden gebruikt. Voor echt maatwerk bent u bij een stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis op het juiste adres.