Laat uw huisdier op een natuurlijke wijze cremeren bij het dierencrematorium

Helaas is uw huisdier overleden. Deze heeft u heel u leven bij u gedragen dus het is een emotionele gebeurtenis. U wilt op een respectvolle manier afscheid nemen van uw huisdier. Laat uw huisdier daarom cremeren bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Op deze prachtige, stille plek, kiest u voor een individuele crematie of kleine groepscrematie. En heeft de crematie plaatsgevonden? Dan kiest u voor een crematie met urn van ongeglazuurd aardewerk of laat de as verstrooien in de mooie asweide nabij het dierencrematorium. Wilt het huisdier op een natuurlijke wijze cremeren? Dat gebeurt bij deze specialist altijd. Dit bekent dat uw huisdier terug wordt gegeven aan de natuur zoals het op de wereld is gekomen – dus zonder aandenken of speeltje.

Bekijk de prijzen voor een crematie bij het dierencrematorium online

Uw hond was al erg oud, maar hij heeft toch jaren bij u geleefd. Helaas is het tijd om afscheid te nemen. Of u heeft een vogel of konijn waar het einde nabij is. In alle gevallen bent u van harte welkom bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

Kies uit verschillende vervoersmiddelen naar het dierencrematorium

Uw overleden huisdier kunt u bij de specialist op verschillende manieren halen of brengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk tijdens de openingstijden van de receptie en u kiest: met of zonder afspraak. Als uw huisdier langdurig ziek was en een spuitje heeft moeten krijgen bij de dierenarts kan uw huisdier worden opgehaald bij de dierenarts. En ten slotte kan het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. uw huisdier bij u thuis ophalen of laten brengen door de dierenambulance. Welke manier van halen of brengen prefereert u? Geef het door en er wordt gezorgd voor gepast vervoer van of naar het dierencrematorium. Een gepast afscheid: dat wilt u toch het liefste?