Bonefast
Image default
Dienstverlening

Krijg inzicht in je innerlijke kracht en realiseer jouw persoonlijke doelen

Ieder individu heeft bepaalde doelstellingen en uitdagingen in het leven. Aan jou de taak om deze uitdagingen aan te gaan. Investeer in je persoonlijke groei en bereik meer. Loop je tegen bepaalde zaken aan of wil je specifieke vaardigheden leren, dan kan Je Bent Meer je daar bij helpen. Je Bent Meer maakt persoonlijke groei leuk en inspirerend.

Wij kunnen je helpen het volgende te bereiken:

-Gezonde grenzen stellen en kiezen voor je eigen belang

-Het effect van je communicatie vergroten

-Van jezelf houden

-Inzicht in je eigen gedrag

-Je innerlijke kracht ontdekken om doelen te halen

-Meer plezier in je werk

Leer wat je werkelijk wilt dankzij de workshops bij Je Bent Meer

Stagneer je? Heb je last van faalangst, of weet je niet wat je wilt in het leven? Of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag? Dan ben je bij Je Bent Meer aan het goede adres. Wij bieden verschillende vormen van coaching aan. Kies voor persoonlijke coaching als je je op persoonlijk gebied verder wilt ontwikkelen. Wil je juist op professioneel gebied groeien? Dan is de zakelijke coaching ideaal voor jou.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen volgen. Er is bijvoorbeeld een training Body & mind Language. Tijdens deze training, die 5 weken duurt, krijg je op een speelse manier meer zelfinzicht en lichaamsbewustzijn. Je wordt creatiever, energieker en komt meer in balans. De ideale training als je even wat tijd voor jezelf wil nemen. Daarnaast zijn er de workshops Effectief Communiceren en Kernkwaliteiten en de training Mindfulness.

Ben jij gemotiveerd, nieuwsgierig en wil je op ontdekkingsreis? Neem dan vandaag nog contact op.

http://jebentmeer.nl