Bonefast
Image default
Vakantie

Kreta , een traditioneel eiland

Op Kreta zijn bijna alle internationale dranksoorten te krijgen. Het prijsniveau van alcohol is niet veel hoger of langer dan de prijs van alcoholische dranken in Nederland. Met name de prijs van alcohol in uitgaansgebieden ligt hoger dan in Nederland.

Op Kreta is het gebruikelijk om pas na 10 uur in de avond uiteten te gaan, veel Nederlanders gaan al vanaf 6 uur opzoek naar een mooi restaurant. Dit is iets wat veel toeristen niet weten, zorg dus dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Het beste en vaak het goedkoopste eten vind je in de lokale restaurantjes die veel toeristen niet kunnen vinden.

Op Kreta wordt enorm veel vis gegeten, die zelf gevangen is door lokale vissers. Er zijn echter ook veel vissoorten die niet in de zee rondom Kreta zwemmen. Deze soort vissen worden over het algemeen geïmporteerd uit andere landen uit Europa. Let er dus goed op welke vis je eet, zorg dat je niet voor de gek wordt gehouden tijdens het nuttigen van vis in een lokaal restaurant.

Een opmerkelijk feit, wat veel mensen niet weten is dat de levensverwachting op dit eiland enorm hoog ligt. Veel mensen beweren dat dit komt door het veelvuldig nuttigen van de lokale olijfolie. Het aantal hart en vaatziekten ligt op Kreta daarom heel laag, dit in tegenstelling tot de rest van heel Europa.
Iets wat ook enorm belangrijk om te weten is dat het water wat uit de kraan komt in de hotels niet drinkbaar is. Drink dit water daarom ook echt niet, je kunt hier hevige buikpijn van krijgen en flink ziek van worden.

Dus wil je een vakantie Griekenland boeken? Of vakantie Griekenland vergelijken kijk dan eens op de site van vakantie Griekenland. Hier vind je veel informatie over dit prachtige land om een onvergetelijke  vakantie te hebben.

http://vakantiegriekenland.nl/