Koop binnen enkele seconden een Corolle babypop voor een kindje

Heeft u te weinig tijd om alle speelgoedwinkels in de buurt af te gaan voor die ene pop die uw dochter of zoon wilt hebben maar heeft hij of zij er wel een op het verlanglijstje staan? Dan bestelt u de babypop van het Franse merk Corolle gewoon in de webshop van Carrabas Speelgoed. U kiest allereerst uit een veelzijdige collectie poppen voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze plaatst u vervolgens in uw winkelmandje, waarna u binnen enkele muisklikken het bestelproces doorloopt en veilig betaalt via bijvoorbeeld iDEAL. Bestelt u voor 15.00 uur? Dan heeft u de babypop de eerstvolgende werkdag al in huis.

In de fysieke winkel kunt u ook terecht voor een Corolle babypop en ander speelgoed

Wilt u het speelgoed voor uw kind(eren) het liefste kopen in een onvervalste speelgoedwinkel? U koopt liever niet online omdat u graag persoonlijk advies, handige tips en sprekende suggesties ontvangt? Ook dan is Carrabas Speelgoed het adres voor u. Naast dat u een Corolle babypop en ander speelgoed online bestelt, kunt u deze ook in de winkel in Rotterdam kopen. Hier ontdekt en bezichtigt u het gehele assortiment. De winkel ligt nabij het centrum aan de Jonker Fransstraat 99 en is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 09.30 uur. De speelgoedspecialist kijkt er naar uit om u te ontvangen!

Meer dan alleen een Corolle babypop online te bestellen

Wilt u een Corolle babypop bestellen? Dat doet u natuurlijk bij Carrabas Speelgoed! Maar u kunt bij deze speelgoedwinkel voor nog veel meer terecht. Deze speelgoedwinkel is de online specialist van authentiek speelgoed. Het speelgoed is duurzaam vormgegeven, zodat uw kinderen spelenderwijs op een veilige manier de wereld ontdekken. In het uitgebreid assortiment vindt u babyspeelgoed, loopwagens en fietsjes, creatief speelgoed, puzzels en spelletjes, knikkerbanen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Al het speelgoed bestelt u gemakkelijk via de webshop. Vervolgens wordt er gezorgd voor een snelle levering, zodat uw kind snel speelt met zijn of haar nieuwe speelgoed! Uiteraard bent u ook van harte welkom in de fysieke winkel in Rotterdam.