Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Kies voor verpakkingsmachines van hoge kwaliteit

Verpak uw producten op een nette manier met de verpakkingsmachines van topkwaliteit van Demca. In het assortiment van deze specialist vindt u verschillende typen machines. Demca heeft ook een ruim aanbod aan randapparatuur, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt blijven maken van de verpakkingsmachines. U kunt flessen, potten of blikken verpakken in een kartonverpakking. Moeten uw producten verpakt worden zodat ze efficiënt vervoerd kunnen worden zonder veel ruimte in te nemen? Gebruik dan de bundelpakken van Demca. Voor voedingsmiddelen kunt u het beste de folieverpakking gebruiken, of voor bijvoorbeeld koekjes kunt u de luchtdichte flowpacks gebruiken. 

Jarenlange ervaring in het fabriceren van verpakkingsmachines

Demca is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in geavanceerde verpakkingsmachines voor diverse sectoren. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist met veel productkennis. Deze investering in kennis heeft gezorgd voor goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde machinefabrieken, zodat u bij hen een totaalaanbod aan verpakkingsmachines vindt. Daarnaast biedt Demca uitstekende service. Wilt u de machine van uw keuze eens laten proefdraaien met uw eigen producten, zodat u kunt zien of het verpakken van uw producten het gewenste resultaat biedt? Ook dit is mogelijk! Zowel voor, tijdens als na het aankopen van geschikte verpakkingsmachines biedt Demca uitstekende service. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.  

Gemakkelijk te gebruiken verpakkingsmachines

De verpakkingsmachines van Demca zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. U heeft eigenlijk geen handleiding nodig en iedereen kan ze gebruiken. Ook zijn de verpakkingsmachines gestandaardiseerd. De software is overzichtelijk en werkt voor iedere machine hetzelfde, zodat de verpakkingsmachines wereldwijd kunnen worden ingezet zonder opstartproblemen of kinderziektes. Zijn er toch problemen? Vaak kan uw eigen technische dienst deze oplossen met behulp van de ‘explosietekeningen’ waarop ieder onderdeeltje van de machine goed te zien is. Lukt het oplossen van het probleem niet? Natuurlijk helpt Demca u graag bij het oplossen van de storing, zodat u snel weer zonder problemen van de machine gebruikmaakt. In veel gevallen kunnen eventuele problemen op afstand worden opgelost. 

https://demca.nl/