Bonefast
Image default
Auto's en Motoren

Kies voor dé installateur van laadpalen in België

ChargePro is dé installateur van laadpalen in Europa. Als particuliere of zakelijke klant heeft u toegang tot 64.000 laadpunten in Europa. Dat is handig als u op zakenreis gaat of op skivakantie in Oostenrijk, u hoeft zich dan geen zorgen te maken over het opladen van uw voertuig. Als installateur van laadpalen heeft dit Belgische bedrijf een sprong voor op de concurrenten wat betreft gebruiksgemak, kosten en duurzaamheid. Daarnaast heeft het ontwerp van hun laadpaal zelfs prijzen gewonnen. Niet alleen mooi en modern, de stations zijn van de beste kwaliteit en kunnen alle weersomstandigheden doorstaan.

Laadpaal thuis hebben?

Hoe ideaal is het om een laadpaal thuis te hebben? Niet meer na een lange dag in de rij wachten bij een publieke laadpaal, maar gewoon naar huis en zorgeloos uw voertuig opladen. Als particulier kan u kiezen voor een laadpaal thuis. Deze wordt simpel en snel geïnstalleerd door een installateur van laadpalen en u kunt er meteen gebruik van maken. Geen wachtrijen of onverwachte kosten, daar zorgt de New Motion app voor. Het hebben van een laadpaal thuis heeft drie grote voordelen, namelijk: acht keer sneller laden, inzicht en controle van de laadsessies en veiliger laden op een elegante manier. En als u aangesloten bent bij het netwerk van ChargePro dan kan u onderweg via de app eenvoudig beschikbare laadpalen in de buurt vinden.

Laadpaal voor het bedrijfsgebouw?

Als zakelijke klant bent u natuurlijk ook welkom om een laadpaal voor het bedrijfsgebouw aan te vragen. Als installateur van laadpalen weet ChargePro als geen ander hoe het is om tussendoor de tijd te vinden om even snel uw voertuig op te laden. Via de app is het eenvoudig om de beschikbaarheid van de laadpaal te controleren en het energieverbruik in de gaten te houden. Met laadpalen op uw bedrijfsterrein krijgt u een streepje voor op uw concurrenten. Steeds meer mensen rijden namelijk met elektrische auto’s en zullen eerder naar uw bedrijf komen als ze daar hun voertuig kunnen opladen. ChargePro onderhoudt gratis uw laadpaal thuis of op het werk en geeft u overzicht van het verbruik en de kosten.

Gerelateerde artikelen

Dé professionele autogarage in Brugge

Gehandicaptenvoertuig

Tips voor een snelle verkoop van uw auto