Bonefast
Image default
Beauty en verzorging

Jonger eruit zien zonder operatie

Vroeger betekende de wens om er echt jonger uit te zien automatisch dat een operatie  noodzakelijk was. Veel mensen vinden een operatie echter een stressvolle gebeurtenis en kennen een zekere angst hiervoor. Er bestaan ook verhalen waarbij operaties echt fout zijn gegaan. Gelukkig is de techniek sterk verbeterd de laatste jaren en is het vandaag de dag echt niet meer noodzakelijk om een operatie te ondergaan om er jonger uit te zien.

Een liquid facelift is het alternatief voor een verjonging zonder dat er geopereerd dient te worden. Hoewel het effect van deze ingreep tijdelijk is brengt het dus veel voordelen met zich mee. Zo is de ingreep vele malen goedkoper dan een operatie. Daarnaast is dus het grote voordeel dat er niet gesneden hoeft te worden.

Bij een Liquid Facelift met injectables wordt er door een ervaren medische specialist middelen onder de huid geïnjecteerd. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld rimpels worden weggewerkt. De middelen die worden geïnjecteerd bestaan ook uit stoffen die van natuur al in ons lichaam voorkomen.

De injectables, ook wel fillers genoemd, zijn onder te verdelen in 2 typen. Zo zijn er de injectables die zorgen voor meer volume in het gezicht: fillers als Restylane  en Juvéderm. Maar daarnaast is er ook een bekende filler die ervoor zorgt dat de rimpels verdwijnen; namelijk de filler Botox. De arts besluit in overleg met de patiënt welk type filler er gebruikt zal gaan worden. Elk gezicht en elk huidtype is namelijk uniek.

Fillers kunnen voor vele onderdelen van het gezicht gebruikt worden. Volle lippen met fillers zijn bijvoorbeeld mogelijk maar ook kunnen de fillers gebruikt worden om de rimpels op het voorhoofd te verwijderen. Een liquid facelift is dus een veilig alternatief voor een operatie. De patiënt zal geen nadelige gevolgen ondervinden van deze behandeling.

http://faceland.nl/