Bonefast
Image default
Bedrijven

Je eigen kersttrui maken

Het is nog lang niet zo ver, maar je kan maar beter snel beginnen want het is niet voor iedereen weg gelegd. Waar hebben we het nu over? Het gaat hier om het maken van je eigen kersttrui. Zoals iedereen wel weet zijn kersttruien een opkomende trend van over de hele wereld. Afgelopen jaren zijn er steeds meer kerst truien te koop en zie je ook steeds meer mensen lopen met een kersttrui. In dit artikel ga je leren hoe je een kersttrui maakt, en dan hebben we het niet zomaar over een kersttrui. Het gaat dan om een ugly kersttrui, een foute kersttrui, een hele lelijke kerstrui. Het zit namelijk zo, hoe lelijker de trui is, hoe beter de kerstrui is.

Wat heb je allemaal nodig om een eigen kersttrui te maken. In dit artikel maken we twee soorten foute kersttruien, een wat simpelere versie en een versie die je helemaal zelf maakt. Voor de eerste versie heb je het volgende nodig: een oude trui, wat ijzerdraad, een beetje lijn, een aantal kerstlampjes op batterij en een kerstslinger.

Leg de oude trui netjes uitgevouwen voor je leer op tafel en leg alle benodigdheden om je heen zodat deze allemaal binnen handbereik zijn. Leg vervolgens de kerstslinger op je trui in de vorm van een kerstboom. Maak deze slingers vast met wat ijzerdraad en zorg ervoor dat je de losse uiteindjes met een beetje lijm vastmaakt. Rijg vervolgens de kerstlampjes door de slinger heen en zorg ervoor dat de batterijen aan de achter en onderkant eindigen zodat je deze netjes kan wegwerken.

Het resultaat van deze kersttrui is een kerstboom die je op commando aan kan zetten. Overdag is het niet nodig om de lampjes aan te hebben, maar mocht je ’s avonds naar een feestje gaan dan kan jij iedereen verassen door plots de lampjes van je kerstboom aan te zetten. Voor een mooi effect kan je lampjes gebruiken die verschillende kleuren hebben en in verschillende effecten licht geven.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/