Bonefast
Image default
Bedrijven

Installatie van kunststof raamwerk door Novorama

Ik heb ramen van glas altijd al een beetje onveilig gevonden. Niet alleen omdat je jezelf er flink aan kan bezeren wanneer je ze per ongeluk breekt. Maar ook omdat elke inbreker heel gemakkelijk een raam kapot kan maken.

Zelf ga ik altijd op vakantie naar Spanje en daar zie je dat voor alle ramen altijd ijzeren tralies zitten. Nu vind ik dit niet altijd even gezellig uitzien maar ik snap wel het nut ervan.

Het geeft een stuk veiliger gevoel dat je weet dat je huis niet zo makkelijk te betreden is. Als je erover nadenkt is het eigenlijk heel erg makkelijk om een klein raampje te breken om zo toegang te krijgen tot het huis.

 

Installatie van PVC deuren en ramen

Ik ben erg tevreden over de installatie van de PVC deuren en PVC ramen. Voordat een vriend mij vertellen over het nut van PVC ramen wist ik namelijk niet eens het bestaan ervan af. Terwijl ik nu echt ontzettend blij mee ben. Zeker omdat de winter eraan komt. 

Graag wil ik in dit artikel mijn ervaring delen van de service van Novorama. Dit is een bedrijf dat gevestigd is in Werken en zich specialiseert in het leveren en plaatsen van PVC ramen, PVC deuren en andere hoogwaardige vensters en kozijnen.

 

Isolatie

PVC ramen zijn namelijk een stuk steviger en isoleren veel beter dan normale ramen. Voor de komende winter is dit dus echt een gigantisch pluspunt. Mijn vorige ramen waren namelijk erg aan de dunne kant. Ik merk nu al dat het echt makkelijker warm te houden is binnen en ik ben benieuwd naar de uiteindelijke gasrekening want ik denk dat dit dit jaar echt een stuk minder zal zijn. 

Het voordeel van PVC is ook dat het een stuk steviger is en daardoor voor inbrekers veel moeilijker is om hier doorheen te breken. Dit geeft mij persoonlijk een veel veiliger gevoel. Al bij al ben ik dus erg blij met de installatie door Novorama. Het is een investering geweest in mijn woning waar ik de komende jaren nog veel profijt van hoop te behalen. Ik raad het iedereen dus ook zeker aan om even hun website te bekijken!

 

http://novorama.be/overzicht-produkten/