Infrarood camera, warmtebeeldcamera en drukkalibrator van topmerken

Als u op zoek bent naar kwaliteit, kiest u infrarood camera’s, warmtebeeldcamera’s of drukkalibratoren van topmerken. Voorbeelden van topmerken zijn General Electric, Additel en Fluke. Fluke is wereldwijd marktleider in de productie, het onderhoud en de distributie van diverse test- en meetinstrumenten en de software voor deze instrumenten. Dit toonaangevende merk voorziet zowel het bedrijfsleven als de industriële sector van apparatuur van een hoogwaardige kwaliteit. Een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infra roodcamera van Fluke en andere topmerken vindt u in het assortiment van LHM Instrumentation. Bij deze Belgische onderneming vindt ook u ongetwijfeld de apparatuur die u nodig heeft.

Drukkalibrator, infrarood camera of warmtebeeldcamera: een ruim aanbod

Bezoek een specialist om de beste drukkalibratoren, infrarood camera’s en warmtecamera’s te vinden. Daar vindt u geheid een ruim aanbod. De Belgische onderneming LHM Instrumentation is gespecialiseerd in de verkoop van kalibratie-, controle- en meetapparatuur voor verschillende grootheden. In het uitgebreide assortiment vindt u onder meer een drukkalibrator die uitermate geschikt is voor het kalibreren van uiterst nauwkeurige drukmeters, drukschakelaars en transmitters. Een kalibrator wordt voornamelijk gebruikt in werkplaatsen, in laboratoria en in het veld. Door een ingebouwde pomp kan automatisch druk gegenereerd worden. Naast verscheidene drukkalibratoren kunt u bij LHM Instrumentation ook terecht voor een infrarood camera of warmtebeeldcamera.

Trainingen voor gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infrarood camera

Vraagt u zich af hoe u nu precies een drukkalibrator, warmtebeeldcamera of infra rood camera moet gebruiken? Volg dan een training of seminar bij LHM Instrumentation. Op die manier haalt u meer profijt uit de apparatuur en de meetinstrumenten. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Beginners kunnen bijvoorbeeld een cursus ‘Aan de slag met thermografie’ volgen om de basisbeginselen van het bedienen van een warmtebeeldcamera of infrarood camera onder de knie te krijgen. Specialisten hebben de mogelijkheid om hun kennis bij te spijkeren tijdens een cursus ‘Gebouwen voor gevorderden’. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.